Arama sonuçları: *

1. blueshdream

Sizce hangi monitoru almalıyım

Selam dostlar 2 monitor arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz. fps oyunları oynuyorum https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017...
  2. blueshdream

Bu sisteme yeni monitor gerekli midir?

Selam dostlar Yeni bilgisayar topladım bu özellikte ki bilgisayara yeni monitor almam gerekir mi. Şuan ki kullandığım monitor 1080 144 hz aoc c24g1 marka modelli. Bilgisayarı topladıktan sonra fazla bütçem kalmadı maalesef ancak bi kaç arkadaşım mutlaka almam gerektiğini söylediler. Şuan...
  3. blueshdream

Fiyat performans monitor önerileri

Selam dostlar 144 hz monitor kullanıyorum zaten ama renk panelinden vs memnun değilim. Kullanıdıgm monitor: aoc c24g1. Yeni bi monitor almak istiyorum maks bütçem 5.5K bu durumda hangi monitorlerı almalıyım. Fps oyunları oynuyorum genelde. Ayrıca 2 k monitor onerileriniz varsa bu fiyat bandında...
  4. blueshdream

AOC C24G1 monitöre DisplayPort bağlandığı zaman çözünürlük değiştirilmiyor

Selam dostlar, Sanırım dünyada ilk defa karşılaşılan bir hatayla karşı karşıyayım. AOCc24G1 144 Hz monitörümu MSI 2060 Super Gaming X ekran kartımda HDMI kablosuyla birlikte 144Hz 1920X1080 olarak sorunsuz kullanıyordum. Ancak HDMI kablosunu çıkartıp DisplayPort girişini bağladığım zaman...
  5. blueshdream

Samsung Galaxy Tab A TV'ye görüntü aktarımı

Selam dostlar, Kullanmış olduğum Samsung Galaxy Tab'a modelli tabletimi Netflix, YouTube izlemek amacıyla akıllı olmayan Vestel marka televizyonuma bağlamak(görüntü aktarmak) istiyorum. Fakat bununla ilgili birden fazla aparat cihaz buldum ve açıkçası hangi alacağıma karar vermedim. Tavsiye...
Top Bottom