Arama sonuçları: *

1. Afacan Dennis

Oled monitör için iz bırakmayan çizmeyen bez önerisi

Dostlar pg27udcm monitörü kendi içinden çıkan bez silerken çiziyor aşırı kolay çizliliyor distile su al dediler onu aldım geriye bez kaldı kesinlikle çizmeyen bişey lazım
  2. Afacan Dennis

ROG Swift OLED PG27UCDM kalibrasyona gerek varmı?

monitör renkleri şöyle raporluyor dostlar kalibrasyona gerek varmı ? pekde anlamıyorum durum nedir
  3. Afacan Dennis

27Pgucdm Oled Monitörü Neyle Sileceğiz ?

Merhabalar dostlar montitörün içinden cıkan asusun vermiş olduğu siyah bez momitörü çiziyor toz alayım dedim kılcak çizikler oluşmaya başladı hemen ne yapacağız bu cihazları nasıl temizlicez firmada hiç umursamıyor böyle şeyleri demekki kendş bezi cayır cayır çiziyor aleti
  4. Afacan Dennis

Asus pg27ucdm aldım testler

Cihaz elime geçti dostlar siyah ekran açtım ölü pixel yok fakat başka ne gibi testler yapmalıyım pahalı ürün olduğu için iade hakkım var sonuçta oled hakkında bilgim yok. Sadece ips den sonra parlaklığı fullesemde pek parlak gelmedi bana önceki monitörüm lg gn950b çok patlaktı 4k 144 hz
  5. Afacan Dennis

ASUS ROG Swift PG27UCDM için dp kablo önerisi

dostlar bu monitör için kendisinin içinden çıkan 1 metrelik kablo bana kısa gelecek acilen bir kablo önerisi yaparmısınız bütçe sınırı yok kablo için kaliteli olsun yeterli
  6. Afacan Dennis

Çözüldü✓ ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM taksitle güvenilir nereden alabilirim ?

evet dostlar media markt var fakat satıcısı BETA PLUS TEKNOLOJİ güvenilir mi? alışveriş yapan oldumu ?
  7. Afacan Dennis

14900k rtx 5080 sisteme monitör önerisi

cihaz bu dostlar https://hizliresim.com/msmn3oy şuan lg gn950b kullanıyorum oled monitör bakıyorum çok memnun kalacaksam bütçe 60k ya kadar çıkabilirim bendeki monitörü satıp alacağım bendekinden çok çok üstün bi cihaz olsun ki geçtiğime değsin önerilerinizi bekliyorum şu cihaz nasıl sizce...
Geri