Arama sonuçları: *

1. Bthnsvc

Yardım Monitörü test aldığımda hangi testleri yapmalıyım?

Yarın sabah burada kararlaştırdığımız Samsung 25" Odyssey G4 1 ms 240 Hz IPS monitörüm gelecek. Video kaydı alarak mı açmam gerek paketini vs. daha önce kargo ile monitör almamıştım.
  2. Bthnsvc

Yardım Monitörüm bozuldu yaptırmalı mıyım yenisini mi almalıyım?

Casper 21.5" 1080P 60 Hz. Monitörüm bozuldu 800 TL fiyat istiyorlar 2. monitörümdü ve yeterliydi benim için. Sizce yaptırıyım mı yenisini mi alayım bekleyip. Bozulma sebebi çamurlu su içinde kaldı 1 gün boyunca(evimi sel bastı)
  3. Bthnsvc

Çözüldü✓ IPS Panel Monitör Önerisi

En az 144 hz Valorant,LoL, Hogwarts Legacy ve film dizi izleme amaçlı bir monitör istiyorum Fiyat 7000e kadar esner duruma göre ama ekran kartı fiyatından kırpar önerilerinizi bekliyorum
  4. Bthnsvc

Öneri Monitör önerisi istiyorum

Bütçem max 6000 Fps ve hikayeli oyunlar mmorpg tarzı oyunlar oynuyorum ve bolbol dizi film izliyorum günümün büyük bir kısmı pc başında geçiyor Ekranı büyük güzel bir monitör önerisi var mı? Fps olarak sadece valorant oynuyorum 1708517185 bütçe düşükse daha sonra arttırarak alabilirim ekran...
  5. Bthnsvc

Çözüldü✓ Monitörden gelen cızırtı kafayı yemek üzereyim

hoparlör olarak monitör hoparlörünü kullanıyorum sesi tamamen kıstığımda bile monitörden cızırtı şeklinde bir ses geliyor kafam beynim ağrıdı Modeli bu https://www.casper.com.tr/monitor/casper-215-monitor ne yapabilirim Allah rızası için yardım edin derse çalışamıyorum bunun cızırtısı beynimi...
  6. Bthnsvc

Darboğaz olayı nedir?

Arkadaşlar 60 hz 21.5" monitörüm var 5700 xt veya 2070s ile kullandığımda ne gibi bir sorun olur pek anlayamadım. Ara sıra böyle muhabbetler görüyorumda 1080p oyun oynayamaz mıyım bu monitör ve kartla?
Geri