Arama sonuçları: *

1. M

Min 2k oled monitör önerir misiniz ?

Bütçe 30k iyisinden parlak oled ekranlı ( mat olmaması gerek ) temiz pynayacağım hz farktmez ama min 144 de olsun bu devirde. Pivot önemsiz ama sağa sola dönsün Ayak kısmı V şeklinde olmasa daha iyi Önerir misiniz
  2. M

4k hangi monitör alınır

4k monitör almak istiyorum hz de eskisi çok oynamıyorum ama cs valorant apex filan oynarken kullanırım ( ilerde değiştricem pc ) Hangisi alınır ya da fiyatı artar diye şimdiden alıyorum ama değer mi...
  3. M

6-7k arası monitör önerisi yapar mısnız _?

arkadaşım pc ve monitör alıcak pc konusunu açtım sıra monitörde 6-7 arasında tercihen 240hz ve üstü monitör önerir misiniz ( tn panel olmasın )
  4. M

Aşağıya link attığım 3 monitörden hangisi daha alınası

https://www.teknosa.com/huawei-mateview-gt-34-monitor-p-125024200?gclid=EAIaIQobChMIpfn35LLc9QIV4I9oCR2rOAdMEAAYAyAAEgLZBvD_BwE&gclsrc=aw.ds https://www.hepsiburada.com/viewsonic-32-vx3276-2k-mhd-2-75hz-2k-ips-2xhdmi-dp-ultra-ince-cercevesiz-monitor-p-HBCV00000U4IV8...
  5. M

ps4 için ucuz ve iyi tv veya monitör önerisi

kuzenim ps4 alcakmış 27 inc ve üstü güzel monitör veya tv önerir misiniz?
  6. M

güzel ekran fotoğrafı önerir misiniz ?

monitör 23.8" güzel duvar kağıdı atarsanız
  7. M

monitörümün usb ve kulaklık girişleri çalışmıyor

arkadaşlar bende aoc 24g2u monitörü var usb ve kulaklık girişleri çalışmıyor driverını mı yüklemem gerek yoksa monitörde mi sıkıntı var
  8. M

Monitörümde 144hz göremiyorum

Arkadaşlar aoc 24g2u 144hz 1ms mpnitör aldım görüntü ayarlsrında 64hz gözüküyor 144 seçeneğide yok nasıl yaparım
  9. M

Hz ve fps olayı nedir ?

Arkadaşlar ben eski bir laptopta oyun oynuyoyordum şimdi yeni bi sistem aldım gelicek ama şunu sormak istedim mesela benim laptop 60hz rekabetçide de 60fps bazen 100 e kadar çıkıyo yavaş olduğunu hissedebiliyorum ama aynı 64tick sunucuya girdiğimde 150 fps 200fps alınca daha akıcı olduğunu...
  10. M

Aoc 24g2u nasıl kuruluyor

Arkadaşlar yeni sistem aldım gelicek Allah ın izniyle monitör olarak da aoc 24g2u aldım kurarım ayaklarını filan ama bi driver kurmama gerek var mı varsa nasıl kurucam açıklarsanız sevinirim
  11. M

Ips ve va panel de fps farkı

Ips ve va panel arasında fps farkı olur mu bütün ayarlar aynı olacak şekilde ? Cs go özellikle
  12. M

Aoc 24g2u

Bu monitörü olanlar tasarımda çıkarmaz ama oyun oynarken bi sorun yaşadılar mı ghosting filan ve memnunlar mı monitörden ?
  13. M

Aoc 24g2u( ips ) vs asus tuf gamin vg24vq(Va)

Şimdi tasarım için evet ips en iyisi oyun konusunda bu iki monitörü karşılaştırır mısınız ?
  14. M

Ips ve va farkı

Arkadaşlar ben grafik tasarım okuyorum lisedeyim oyunda oynuyorum tabi ıps renkleri en doğru yansıtan panel ama va ile arasında çok da fark var mı oyun ve tasarım için alıcam o yüzden va alıcam ama renkler arasında çok da fark varsa işimi düşünüp ips almam gerek
  15. M

Düz vs kavisli monitör

Arkadaşlar cs go tarzı oyunlarda düz ekran mı yoksa curved ekran mı daha iyidir ?
  16. M

ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ ve aoc 24g1u

Sizce bu iki monitörden hangisini almalıyım ?
  17. M

MSI OPTIX 23.6" MAG241C vs aoc24g2u

Selamun aleyküm ben donanım arşivinin son çıkardığı sistemi almayı düşünüyorum ve yanında monitörde alcam bu 2 monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım aoc olanın fiyatı aynı diğeri sistemin yanında alınca 1.500 e düşüyor yani ikisinin fiyatı aynı oluyor ona göre değerlendirin lütfen
  18. M

Ips panel vs VA panel

Evet kısaca özetliyim ben grafik tasarım okuyorum yani adobe ve çizim programlarını çokca kullanıyorum ilerde video düzenleme filan da öğrenmeye çalışıcam ama geceleri en az 4 saat en fazla 7 8 saat oyun da oynuyorum yani benim için hangi panel daha iyi onu soruyorum
  19. M

Aoc 24g2u alınır mı ?

1550tl 144hz 1ms ölü pixel garantili aoc 24g2u monitörünü almayı düşünüyorum bu monitörü olanlar deneyimlerini paylaşır mı ? Bu fiyata ya da daha ucuza mpnitör tavsiye edecekleri de dinlerim ( jamesdonkey 144hz monitörü önermeyin )
Geri