Arama sonuçları: *

1. mert_tr52

İtopya'dan aldığım monitör sorunlu ne yapmalıyım?

Merhabalar. İtopya üzerinden AOC C24G1 adlı bu monitörü aldım. İlk görsel Twitter'a girince bazen oluyor. İkinci görseldeki siyahlık ise beyaz ekranda aşırı belli belliyor. Ayrıca sadece sayabildiğim 3-4 adet ölü pikseli var. Monitör perşembe günü elime ulaştı fakat o günden beri attığım...
  2. mert_tr52

MSI 23.8” Optix G242 vs AOC 24" C24G1

Merhabalar. Panel çok önemli değil benim için. İkisi de aynı fiyatta. Ergonomi açısından gönlüm AOC'den yana. Sizce hangisini almalıyım? Eksileri artıları nelerdir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden
  3. mert_tr52

1600 ₺ monitör önerisi

Merhabalar. Aklımda bu monitör var. Almalıyım? Çoğunlukla CS:GO oynuyorum ve internette daha çok geziniyorum. 1- Aoc 24" C24G1 1ms 144hz HDMI,VGA,DPPort FreeSync Curved Gaming Monitör Bir bütçeyi arttırma ihtimaline karşı bunlar da var aklımda. 2- Aoc 24" C24G2U 1ms 165hz HDMI,DisplayPort...
  4. mert_tr52

MSI Optix G24C4 23.6

Monitör almak istiyorum ama karasızım. Şöyle zarif duran, ince çerçeveli, 144 veya 165 Hz, IPS veya VA panel, ayakları çok yer kaplamayacak ve son olarak pivota çok gerek yok öne arka açı alabilen bir monitör önerebilir misiniz? MSI'ın bu monitörünün tasarımını aşırı beğeniyorum. Alınır mı...
  5. mert_tr52

En fazla 1600 TL monitör

Merhabalar oyun olarak genellikle CS:GO oynuyorum ama internette daha çok geziniyorum. İnce çerçeveli, TN panel olmasında IPS, VA fark etmez. Max bütçe 1600. CS:GO oynadığım için 144 veya 165 Hz olabilir. Pivot çok önemli değil arkaya öne açı alsa yeter. Bir de renkleri canlı görsem, pixel...
  6. mert_tr52

144 Hz monitör önerisi

Merhabalar. En yüksek 1400 TL ye kadar 144 hz monitör öneriniz nelerdir? James Donkey 24 inc olanı alacaktım çok şikayet var. Ayakları V şeklinde olan hafif öne arkaya yatan monitör önerisi alabilir miyim? Aklım hala James Donkeyden yana ama bekliyorum önerileri. Belki bir ihtimal en fazla 1500.
Geri