Arama sonuçları: *

1. ugo.

AOC 27G2G3, 2-3 dakikada göz kırpma sorunu.

Arkadaşlar 2 veya 3 dakikada bu şekilde göz kırpıyor, çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı, garantiye göndermek dışında bir çözümü var mıdır acaba? Yoksa garantiye nasıl ve ne diye göndermeliyim? Bilgililer bakarsa çok güzel olur. Video: https://go.4vio.com/47av5e
  2. ugo.

240 HZ Monitör önerisi

Bütçe 2100 TL max, 100 TL daha çık Monster Aryond 27 V1.1 önermeyin, alamıyoruz. Edit: IPS veya da VA panel olursa daha güzel olur.
  3. ugo.

MSI Optix G241 Monitör Ölü Piksel

Arkadaşlar konularımı bilen arkadaşlar zaten bilir, monitör geldiğinde 2 adet ölü pikseli vardı(renksiz). Neyse 3-4 haftayı geçiyor bir bakayım acaba artmış mı falan diye ölü piksel testine bir girdim, ne görsem güzel olur? 9 Adet ölü piksel var monitör'de. İtopya'ya iadeye gönderememiştim proje...
  4. ugo.

Yardım Msi 5 adet ölü piksel olmadan iade almıyormuş.

İtopya müşteri temsilcisi ile az önce görüştüm ve bana başlığa yazdığım metni söyledi, benim monitörümde 2 adet ölü piksel var zaten değişime(garantiye) gönderemeyeceğim için iade de etmeli miyim sizce? 1.500 küsüre indirimli haliyle almıştım 25.11.2020’de. Şimdi iade etsem o fiyata monitör...
  5. ugo.

Yardım MSI Optix G241 ölü piksel

Hepinize iyi akşamlar umarım iyisinizdir. Başlıkta yazan model monitörüm var fakat ölü piksel var 2 adet ürün 2 gün önce bana teslim edildi yani 14 gün sürecim yeni başladı fakat ben ürünü kullanacağım için baştan etiketlerini v.s. söktüm ama kutusu ve geldiği beyaz karton tarzı şeyler duruyor...
  6. ugo.

Yardım Monitörümde ölü piksel mi var?

Eke koyacağım resim’deki ölü pixel midir acaba? Siyah renginde tamamen kayboluyor ve ölü pixeldeki gibi parlayan bir tonda rengi yok. Kalın da değil. Lütfen yardımcı olur musunuz?
  7. ugo.

Hangi DP seçmeliyim?

https://www.hepsiburada.com/paugge-v1-2-vesa-displayport-sertifikali-21-60-gbps-bandwith-5k-30hz-4k-60hz-2k-165hz-1080p-240hz-destekli-freesync-g-sync-displayport-kablo-ck01131b0eae1m8-p-HBV000008BVI6?magaza=Hepsiburada Bu display portu mu seçmeliyim yoksa...
  8. ugo.

MSI Optix G241 hakkında

İtopyadan bu monitörü sipariş verdim. Fakat kutu içerisinden display port çıkar mı? Çıkmazsa hepsiburada veya farklı bi yerden hangi displayport’u almalıyım? Fazla bilgili değilim bilgilendirir misiniz? İyisi hangisidir?
  9. ugo.

Msi Optix G241 nasıldır?

İtopya üzerinden DA-Sistem4 sipariş ederken yanında indirimli fiyatıyla 1529₺ küsürlerinde bu monitörü satın aldım(MSI Optix G241) paneli yanlış hatırlamıyorsam IPS olması gerekiyor 144 hz ve 1 ms bir de sizin yorumlarınızı almak istedim monitör iyi midir?
Geri