Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım Ekran 165hz Valorant'ta 158hz?

Arkadaşlar imzamdaki laptop bulunmakta.Valorant'ta Vsync açınca 158 FPS sabit oluyor, 165 fps olması gerekmez miydi? FPS değerlerim 300-400 arası çözünürlük 2560x1600.
  2. Dusmax

VGA TYPE C Dönüştürücü

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi telefonum S23,DEX ile bağlantı gerçekleştirmek istiyorum.Bu tür dönüştürücü önerir misiniz? Ve dönüştürücünün telefona zararı olur mu?
  3. Dusmax

Letsview Güvenilir mi?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi wifi üzerinden bağlantıyla telefon ve tabletleri 2. monitör olarak kullanabiliyon.Bu uygulama güvenilir mi?
  4. Dusmax

Yardım Monitörüm 1080P değil windows 1080P çözünürlükte

Arkadaşlar 1280x1024 destekliyor monitörüm windows çözünürlük ayarları bu çözünürlüğün üstüne çıkarmış ve görüntü alamıyorum nasıl düzeltcem acil yardım
  5. Dusmax

Yardım Çift Monitörde oyundayken masaüstüne dönme sorunu

Arkadaşlar evimde 2. monitör vardı dönüştürücü alıp bunu taktım.Oyundayken 2. ekranda herhangi bir tıklamada ana ekranda masaüstüne dönüyor bunu nasıl düzelticem? Ve mouse oyundayken 2. ekrana geçiyor, oyundayken mouseeye tıklayınca 2. ekrana geçtiğinden masaüstüne dönüyor yine. Yardımcı...
  6. Dusmax

Yardım Çift monitör yaptım ama bir sorun var

Arkadaşlar valorant veya başka bir oyunu oynuyorken sağa çevirince mouseyi sağdaki monitöre geçiyor mouse ile ana ekranda tıklama yapınca sonra geçmiyor 2. monitörü kullanmak istediğimde ise mouse ile tıkladığımdan geçiremiyorum alt tab yapıyorum ve sağdaki yani 2. monitörden bir şey açtığımda...
  7. Dusmax

Monitörümü 75Hz Olarak Ayarladım Fakat Valorant'ta 60Hz

75 hz yapmak istiyorum ama olmuyor başka çözünürlüklerde var nasıl düzeltebilirim
Geri