Arama sonuçları: *

1. SmhDiff!

DELL S2422HG Hoparlörden ses gelmiyor

Arkadaşlar bilgisayarda dahili hoparlör olduğu gözüküyor ama ses gelmiyor driver falan mı kurmak lazım kullanan varsa yazabilir mi
  2. SmhDiff!

Dell Ürün değişimi hakkında

Arkadaşlar yakın tarihte almış olduğum S2422HG modelinde gerek ölü pixeller olması gerek güç girişinde temassızlık gerekse aşırı fazla ghosting sebebiyle desteğe başvurdum. Ayrıca ürünü aldığım sitede 1ms yazıyordu fakat ürün 4ms sadece MPRT modunda 1ms oluyor. MPRT modu da göz yoruyor aşırı...
  3. SmhDiff!

DELL S2422HG model monitörüm piyasada yok

Arkdaşlar gaming gen den indirimde almış olduğum dell s2422hg gaming monitörüm piyasada hiç bir yerde stokta yok. Sorun şu ki 4 ay sonra 5 adet ölü pixelim çıktı. 2025 Ocak ayına kadar garantisi var ama ben garantiye göndersem bana nasıl yardımcı olabilirler ki piyasada olmayan bir monitör için
  4. SmhDiff!

Monitör de 1 adet ölü pixel var

Arkadaşlar az önce rutin olarak yaptığım aylık ölü pixel testinde 1 adet ölü pixelim var. İlk aldığımdan beri ( 6 ay) yapıyorum ve hiç çıkmamıştı. Sizce daha fazla çıkar mı ve 6 aydan sonra ölü pixel için iade alıyorlar mı
  5. SmhDiff!

144HZ 1MS Monitör önerisi

Arkadaşlar iyi forumlar kasa geldi fakat monitörüm uygun fiyatlı 144hz 1ms arıyorum. Şimdilik bunları bulabildim önerilerinizi bekliyorum. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vp249qgr-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,659212222.html...
Geri