Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Hdmi kablo hangi versiyon nasıl ögrenirim?

hdmi kablo aldım görünyü 144hz akmıyor gibi hissettim nasıl anlarım
  2. Krosakı Ichıgo

hdmi 2.0 kablo önerisi

çok alakasız satıcılar var ben 1080p 144 hz kullanbileceğim bir kablo arıyprum 50 70 tl arası olursa iyi olur
  3. Krosakı Ichıgo

Yardım 2200 tl en iyi 165 hz veya 144hz monitör önerisi?

1 ms tercih ediyorum 0.5 ms olursa harika olur
  4. Krosakı Ichıgo

Yardım 2600TL Bütçe ile 240 Hz Monitör Önerisi

evet monitör satın alacağım bütçe var fakat zorlamak istemiyorum 1080p tercih ediyorum aklımdaki model : https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-A27-V1-1/?gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYyxHc_8FgXot27Q-eNs72XR_IKLBEH9hcEWdenvG8qsz_NdIQF0DhOQaAkpjEALw_wcB
  5. Krosakı Ichıgo

Md 2 monitörde Ölü pixel sorunu yaşayan kaç kişi var garantiye gönderen varmı?

Evet bende aynı sorunu yaşadım abdullah abi iletişime geçeceğini söylemiş ama henüz bir bilgi yok garantiye yollayan varmı? @Abdullah Hacıgül
  6. Krosakı Ichıgo

24GL650-B Ölü piksel sorunu garanti alır mı?

daha bir doysaydım monitöre ayıp ama garantiye göndersem tamir olur mu? @Abdullah Hacıgül
  7. Krosakı Ichıgo

Çözüldü✓ 144 hz almak için hdmi kablosu ayrımı alınmalı?

Evet zar zor da olsa da md2 sahiplerinden biri oldum fakat monitörle birlikte bir hdmi kablosu geliyormu? Yoksa ayrı bir hdmi kablosu gereklimi 144hz görebilmek için ve 144 hz nasıl ayarlanır? Veya dp kablo kullanmam dahamı iyi olur?
  8. Krosakı Ichıgo

24G2U VS C24G1

Evet iki monitör arasında kaldım 2 monitörde güzel gibi ama 24g2u için çok fazla ölü pixel şikayeti gördüm sizce hangisini almalıyım? https://www.teknobiyotik.com/aoc-24-c24g1-1920x1080-1ms-144hz-vga-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor.html...
  9. Krosakı Ichıgo

Öneri Bu Dönemde alınabilecek 1ms 144hz F/P Monitör Önerisi

Yakın zamanda bir pc alıcam fakat pek uygun monitör bulamadım bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Geri