Arama sonuçları: *

1. emresanda

Yardım Monitör askı aparatı önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. MSI 34" OPTIX MAG342CQR monitör kullanmaktayım. Kavisli ve biraz ağır bir monitör. Ayakları uzun olduğundan masada çok yer kaplıyor ve rahat edemiyorum. Bu monitörü sağlam bir şekilde tutacak istediğim gibi hareket ettirebileceğim, istediğim pozisyona getirdiğimde...
  2. emresanda

Yardım MSI 34" OPTIX MAG342CQR monitörümü nasıl temizlemeliyim?

Herkese merhaba arkadaşlar. MSI 34" OPTIX MAG342CQR monitör kullanmaktayım. Geçenlerde soğuk çay içerken bir anda öksürük krizine girince monitörün ekranının bölüm bölüm neredeyse her yerine soğuk çayı çok affedersiniz püskürttüm. Daha sonra kuru bir bezle sildim. Monitör kapalıyken görünen...
  3. emresanda

Yardım MSI 34" OPTIX MAG342CQR boştayken görüntüde sorun yaşıyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. MSI 34" OPTIX MAG342CQR 144Hz 1ms 1xDP 2xHDMI UWQHD Adaptive Sync HDR Ready VA Curved Gaming Monitör kullanmaktayım. Ekte görüntü ayarlarının ekran görüntüsünü yer almaktadır. Aşağıda paylaştığım linkte 30 saniyelik boş kullanımdayken video bulunmaktadır. Videoyu...
  4. emresanda

Yardım 144 Hz - 1 Ms monitörümü bilgisayarıma nasıl bağlamalıyım?

Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar 60hz monitör kullandıktan sonra ilk defa 144 Hz - 1 Ms monitöre geçiş yapıyorum. Tam performans kullanabilmek adına hangi bağlantı türüyle bağlantımı sağlamalıyım? Monitör: MSI 34" OPTIX MAG342CQR 144Hz 1ms 1xDP 2xHDMI UWQHD Adaptive Sync HDR Ready VA...
  5. emresanda

Çözüldü✓ HDMI ile televizyonda tam görüntü alamıyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. HDMI kablosu ile kasamı konu ekindeki televizyona bağladım. Görüntü ayarlarında önerilen 1920x1080 ve bu çözünürlük seçili olduğu halde ekran köşeleri yanları ve üst kısımları tam olarak televizyonda görünmüyor. Bun nasıl çözebilirim? Görüntü ayarlarından farklı...
  6. emresanda

Çözüldü✓ Çift monitör problem!

Herkese merhaba arkadaşlar. İkinci monitörümü 2. bilgisayar gibi kullanamıyorum. Örneğin birinci monitörden YouTube video izlerken 2. monitörde görev çubuğundan Chrome tıklayıp yeni bir işlem yapmak istediğim zaman birinci monitörümdeki YouTube açtığım Chrome görev çubuğuna iniyor. Birinci...
  7. emresanda

Yardım Çift monitör kullanmak istiyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda GTX 1050 ekran kartı bulunuyor. 1 adet HDMI girişi ve 1 adet adını bilmediğin fotoğrafını konuya eklediğim girişi bulunuyor. HDMI bölümü televizyonuma bağlı. Bu fotoğrafta görünen girişin monitörün kutusundan çıkan kablosu bende mevcut ama ekran kartı...
  8. emresanda

Öneri Samsung 55 inç TV için duvar askı aparatı önerilerinizi bekliyorum

Herkese merhaba arkadaşlar. Samsung 55 inç televizyonumu bilgisayarımın monitörü olarak kullanıyorum. Televizyon ünitesinin üzerinde duruyor. Tam karşısında direksiyon standım ve koltuğum olduğundan görüş açım sağlıklı değil. Televizyonu duvara asmak istiyorum fakat internette yaptığım ürün...
  9. emresanda

Yardım İki monitör arasında kararsız kaldım :/

Arkadaşlar herkese merhaba. Monitörler hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Hepsiburada'da indirimden 2 model beğendim linklerini modellerini aşağıya bırakıyorum. Hangisi alınır ? Siz olsaydınız hangisini alırdınız ? Cevaplarınızı bekliyorum herkese teşekkür ediyorum.... Samsung...
Geri