Arama sonuçları: *

1. E

İkinci monitör yeteri kadar akıcı değil...

Ana monitör olarak Aoc 24G2XE kullanmaya başladım 180 hz ve olması gerektiği gibi çalışıyor ikinci monitörüm BenQ Ex2510 144 hz fakat 144 hz akıcılığı yok. İki monitörü de 144 hz yapınca veya BenQ monitörü ana monitör olarak seçince 144hz akıcılığını veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim driver...
  2. E

2. Monitör önerisi...

Benq EX2510 yanına ikinci monitör olarak geçen hafta 100 Hz Ips panel Asus va24ehf modelini almıştım 120hz altında olduğu için yeteri kadar akıcılık deneyimi vermiyordu ayrıcada orta seviyede ghosting vardı o yüzden iade ettim, attığım epey linkinden hangisini önerirsiniz aklım AOC 24G4XE'de...
  3. E

İkinci Monitör Önerisi

Dostlar 21-24 inç, 1080p, 75-100hz olacak şekilde ikinci monitör bakıyorum bunlar iş görür mü sizce ? Bütçem 3k...
  4. E

Çözüldü✓ Monitör tek renk sorunu

Merhabalar kasım başında BenQ EX2510 monitörü aldım fakat 7-10 günde bir sorunla karşılaşıyorum. Tarayıcıda gezerken birden ekranın üst kısmı hariç beyaz renk oluyor fareyi oynattığım zaman beyazlık ekran tüm ekrana yayılıyor sonra masaüstüne dönmek için alt+F4 yapıyorum ve ekran maviye dönüyor...
  5. E

144 Hz Monitör Önerisi

Dostlar 2500 liraya kadar 144 Hz, IPS panel, 23-24 inç bir monitör önerebilir misiniz? Aklımda AOC 24G2U var fakat alıp almamakta kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom