Arama sonuçları: *

1. Lagrima

Acil 5k - 6k bandı monitör önerisi

Ips olması önemli. Oyun oynuyorum, film izliyorum. Masamda max 43.5 cm lik bir alan var. O yüzden AOC 24G42E ürününü maalesef tercih edemiyorum. Belki uyguna daha kısa bir stand tavsiye edersiniz. Pivot vs önemli değil sadece dediğim gibi ya uygun fiyatlı stand önerisi lazım ya da bu uzunluktan...
  2. Lagrima

İtopya para iadesi mi almalıyım, değişim mi yapmalıyım?

Merhaba, 2 yıldan daha az bir süre önce (24G2SPU/BK / AOC 24G2SPU/BK 23,8" 1MS 165HZ) monitörü almıştım. Gayet memnundum ancak son zamanlarda giderek artan şekilde monitörümün altında yatay çizgiler oluşmaya başladı. İtopyoya değişim için gönderdiğimde bana bu modelin satışının bittiğini ve...
  3. Lagrima

3000 tl civarı oyuncu monitör tavsiyesi

Monitör konusunda kriterim yok açıkçası. Sadece samsungun 24 crg5 ve lc24f396 ürünlerine baktım. Görünüşü güzel dursa da özelliklerini bilmiyorum tabi ki. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Lagrima

samsung 27hg70 mi msi optix mi?

hangisini önerirsiniz?3060ti ekran kartı olacak.ayriyetten sormak istediğim bir şey var.2k monitörleri oyunlarda yüksek fps almak için 1080p ayarına getirebilir miyim?
  5. Lagrima

Samsung 27hg70 alınır mı?

2k monitör almayı düşünüyorum.Bu model gözüme çarptı.öveni de söveni de çok olmuş sanırım.bazıları ışık sızdırmasından dert yanmış.bazıları da çok güç tüketiyor falan demiş.ben bu iki unsura da takılan biri değilim.önerebileceğiniz başka monitör var mıdır bu fiyat aralığında?fps de oynuyorum...
  6. Lagrima

Gamepower intense x60 nasıl?

2k 27 Inc Monitor almayı düşünüyorum. Bu model gözüme çarptı. Hikaye tabanlı oyunlar ve cs gibi oyunları da oynadığım için 27inc düşündüm zaten cs gibi oyunlarda boyutu küçültüyorum. Ayriyeten bilmediğim için soruyorum monitörde AMD freesync yazdığı için Nvidia ile uyumsuz oluyor mu?
  7. Lagrima

1000 TL monitör önerisi

monitör için 1000 TL civarı bir bütçem var 2k için deliren bir insan da değilim.1080p çözünürlüğünde oyunları ultrada oynayan biriyim.Yeni nesil oyunlarla uyumlu çalışan hdmi çıkışlı bir monitör önerir misiniz?
Geri