Arama sonuçları: *

1. 4

Bilgisayarda gezinirken beliren siyah çizgiler

Arkadaşlar selamlar bilgisayarda masaüstünde veya googlede herhangi bir uygulamada gezinirken arada bir olan sorun var nasıl açıklayacağımıda tam bilmiyorum bir anda siyah çizgiler beliriyo ekranda çok hızlı şekilde gidip geliyo bu yarım saatte bir veya saatte bir oluyo telefon ilede...
  2. 4

240hz monitör önerisi

arkadaşlar merhaba arkadaşım 240hz monitör alıcak max bütçesi 2500 belki az bişey üstü önerileriniz nelerdir?
  3. 4

opera ve googleda gezinirken durmadan ekran kararip geliyor

arkadaslar monitorumde operada yada google de gezinirken yanlarda hiphizli kararmalar oluyo gidip geliyo guc yetmiyo olabilirmi
  4. 4

Yardım oyunda hz sabit kalmıyor

arkadaşlar asus vg24vq kullanıyorum az önce oyuna girdiğimde hz sabit değildi fpse göre değişiyodu bunu nasıl sabitlerim nvdia dan baktım 144hz de ama gta 5e girince fps gibi değişiyo
  5. 4

asus vg24vq sitelerde gezinirken parlaklık azalıp yukseliyo

arkadaşlar mesela forumda yada başka biyerde mouse ile yukarı aşağı yaparken parlaklık birden azalıp yukseliyor sinirimi bozuyo sanırsam bir ayarıyla oynadım yardımcı olurmusunuz
  6. 4

ölü piksel kaybolmuş olabilirmi

arkadaşlar az önce yeni monitörümde ölü piksel vardı sanırım kırmızı bir nokta şimdi kayboldu yok olmuş olabilirmi testte gözükmüyor
  7. 4

ölü piksel onarılırmı

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım monitörde ölü piksel çıktı. İnternette bir sürü video ve yazı var düzeltiyor mu gerçekten? Bu doğru mu 1 hafta bekledim monitörü simdi geri göndermek istemiyorum.
  8. 4

monster aryond a27 kalitelimidir

arkadaşlar fiyatı çok ucuz geldi gözüme bilen bir arkada yorumlayabilirmi iyi midir? bu monitör https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/
  9. 4

ASUS VG24VQ alınır mı?

Herkese merhaba. Bu monitörü almak istiyorum. Sizce iyi midir? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vg24vq-24-1ms-full-hd-led-oyuncu-u-fiyati,631163670.html?ref=514&gclid=CjwKCAiA_eb-BRB2EiwAGBnXXgebC1QWa-eVn5lAVumd3KBzJbrq7rgVlISFPfAmuwNXsmD--LzUtBoC24wQAvD_BwE
  10. 4

Öneri Asus Tuf Gaming VG24VQ VS AOC C24G1

Arkadaşlar merhaba. Bu iki monitör arasinda cok kaldim. Oyun için alacagım. Ips panelden vazgectim ışık sızması cok oluyormuş. Curved istiyorum.Lütfen monitörlerden anlayan kişiler bu ikisinin arasindan hangisinin daha iyi oldugunu söyleyebilirmi? ve farkları acıklarsa cok sevinirim.
Top Bottom