Arama sonuçları: *

1. Levi Ackerman

Yardım Monitörün marka ışığı yanıp sönüyor ama görüntü gelmiyor

Arkaplanda her şey çalışıyor arkadaşlar ezbere spotify bile açılmış her şey çalışıyor ama görüntü böyle https://drive.google.com/file/d/1WUxpWWMKuiYnnoqgt1MUfGQ3pIgWW5oM/view?usp=drivesdk Videoyu böyle atabildim ses için kusura bakmayın videoyu kardeşim attı iyi forumlar Not: bugün bende denedim...
  2. Levi Ackerman

Yardım Tam Ekranda Siyah Ekran sorunu

Yeni monitör aldım 60Hz'den 144Hz bir monitöre geçtim. Monitörü test ederken CS'ye Valorant'a Witcher 3'e girdim tram ekranda ekran gidiyor ve siyah ekran kalıyor Forza Horizon 4'te sıkıntı yok ama Discord'da yayın açtığımda arkadaşlar görebiliyor. HDMI kablosu ile kasaya bağlı bunu değiştirip...
  3. Levi Ackerman

Çözüldü✓ Bu Monitörde G-Sync Açılırmı?

Herkese Selamlar Dostlar Monitör bu Biliyorum rehberler var bu konuda ama .Kuzenime alıcaz 2060s i var sistem elinde monitör yok.Bunu almayı düşünüyor.Şans işimi yoksa dp kablosu ile kesinlikle açılırmı?
  4. Levi Ackerman

Linkte ki Monitör İle G-Sync Açılır mı?

Evet herkese selamlar dostlar Monitör bu Şimdiden teşekkür ederim. Eğer açılabiliyorsa nasıl açılacağını yazarsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar @Yasin Çelik @Fiery @mszeyrek
  5. Levi Ackerman

60hz Vs 75hz(ÇÖZÜLDÜ)

Arkadaşlar fark edilecek kadar fark varmıdır. Oyunlarda avantaj sağlar mı. Yoksa 60hz ile resmen aynımı şimdiden teşekkür ederim
  6. Levi Ackerman

CSGO 4:3 BLACK BAR SORUNU

Evet herkese selamlar dostlar Sorunum bu hdmi ile bağladığım zaman black bar oldu herşeyi denedim(amd ayarlarında tam panel yapmayı, ddu ile sürücü kaldırmayı). Sanırım monitörden bir ayar yapmamız lazım. Yardımcı olurmu sunuz? Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Levi Ackerman

Bu Monitör Nasıl?

Evet herkese selamlar dostlar https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/23-acer-sa230abi-4ms-75hz-fullhd-ips-led-250nits-vga-hdmi-amd-freesync-ultra-ince-ips-monitor_pdp_515218803 Bu Monitörü kuponlarımla beraber tam 700₺ ye aldım 75hz olması dışında özellikleri çok güzel peki sizce...
  8. Levi Ackerman

VGA to HDMİ kablo yada aktif dönüştürücü tavsiye

Bütçem 60₺ Fazla beklentim yok uzun seneler götürsün yani kaliteli olsun Rx 560'a takacağım Ürünü önermenizden daha çok kullanıp tecrübe edindeiyseniz mesaj atarsanız çok sevinirim HERKESE İYİ FORUMLAR
Top Bottom