Arama sonuçları: *

1. K

34" 2K Monitör önerisi

Merhabalar yeni sistemimi dün aldım hayırlısı ile birde monitör çekmek istiyorum. 30-40" arası 2K (Aynı veya benzer fiyata değecek 4k da olabilir) 144 ve üstü Hz mümkün olacak şekilde İPS bir monitör arıyorum. Bütçe 8K ve üzeri (Cihaza göre bütçe arttırabilirim) Ryzen 5 7600 rx 7800xt
  2. K

F/P monitör önerisi 5K

Arkadaşlar merhaba 25K bütçem var bir sistem toplayacağım. Kasa için 20 monitör ve çevre elemanları için 5K ayırdım. Şuanda 3-5K arasında F/P monitör arıyorum 5in nekadar altında olursa ona göre klavye mouse vs alacağım aksi takdirde birkaç ay idareten bir şey alacağım. Benim bulduklarım...
  3. K

Yardım Bu monitör alınır mı?

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2716ff-27-165hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-pivot-gaming-monitor_u21273 Yakın zamanda monitör almam gerek Pivot olma şartım var. RTX 3060 kartım var 2K almama gerek varmıdır sizce?
  4. K

Monitör önerisi ve soru

Arkadaşlar merhaba aşşağıdaki laptopa sahibim, ekstra bir monitör almayı düşünüyorum...
  5. K

Yardım Bu monitör alınır mı? Monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba çok bir bütçem yok monitör adayışındayım yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim. Çok bi özellik istemiyorum aslına bakarsak 24-27" ve İPS panel olması gayet yeterli. Bursa veya Çevre illerden (İstanbul vs) olursa sevinirim. 24" İçin max bütçem 1600₺ (Pİvot veya 144 Hz vs...
  6. K

Ekran Renkleri Bozuk

Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce Dolap üzerinden 2.el bi laptop aldım dün elime ulaştı kurulumları vs yaptım herhangibir sıkıntı yok derken ekrandaki renklerin acayip olduğunu farkettim. Anlamadığım bir şekilde Windows kendi ekranında renkler çok güzel normal fakat farklı bir uygulama vs bir şey...
Top Bottom