Arama sonuçları: *

1. K

Yardım LFC (Low Framerate Compensation) nedir?

Başlıkta belirttiğim gibi. İnternetten baktım biraz ama tam emin değilim. PC güncel oyunlara göre biraz zayıf olduğu için yüksek ayarlarda oynayamıyorum. Anladığım kadarıyla düşük fpsyi akıcı hale getiriyor. Mesela 180HZ monitörde 90 FPS altı kasıyor. Bu özellik mesela 90 FPS altına düşse bile...
  2. K

Bu monitörü yaptırmalı mıyım

AOC 24G4X model monitör var. Kaza sonucu sert bir darbe aldı ekrana ve böyle gözüküyor: Fiyat sordum 3750 falan dediler hatta panele 4800 bile dediler sadece
  3. K

AOC 24G4X dahili hoparlörü kullanamaıyorum

İyi forumlar. Bu monitörü yeni aldım. Fakat kendi hoparlörünü kullanamıyorum. Önce DP ile denedim olmadı, sonra HDMI ile denedim olmadı. Nvidia denetim masasında var gözüküyor ama Windows algılamıyor. Bir çok şey denedim ama beceremedim. Acaba bazı ayarlar kapalı olabilir mi? İşletim sistemi...
  4. K

Lenovo G24-20 alınabilir mi?

Bir kaç aydır bunu takip ediyorum. Fiyatı güzel düştü. Ama forumlarda bazı sıkıntıları olduğunu okudum. Mesela şu overdrive levelde ghosting var veya 165 Hz MPRT (0.5 MS) modunda cızırtı geliyor ama şöyle böyle yapınca gidiyor, diyorlar. Benim için ms o kadar önemli değil, 165 Hz olarak...
  5. K

Yardım Monitör bazı durumlarda yanıp sönüyor

Konuyu biraz açmam gerekirse durum şöyle: Mesela Nvidia denetim masasına giriyorum ya da Nvidia App-yeni çıkan-, yanıp sönüyor. Orada farklı sekmelere gidiyorum yanıp sönüyor. Veya PC açılınca bir kaç saniye sonra ya da ben bir şey yapınca yanıp sönüyor. Bir kere kasayı açıp bir kaç işim vardı...
Geri