Arama sonuçları: *

1. berkaysenocak

Yardım OLED monitörde arka plan siyah sorun olur mu

Bir kaç yorum görmüştüm hareketli wallpaper kullanmayı tavsiye ediyordu yanma olaylarından dolayı.. Şuan ben masaüstünde görev çubuğunu gizledim ve simgeleri kaldırdım sim siyah wallpaper kullanıyorum. Sorun olur mu sizce. Yoksa Hareketli bir wallpapere mi geçmeliyim.
  2. berkaysenocak

Yardım Bu monitör alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar. Bu monitörü almayı düşünüyordum ancak indirime girmiyor uzun zamandır. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g9-ls49cg954suxuf-49-0-03-ms-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,271065767.html Ancak daha farklı bir modeli indirime girdi. Büyük ihtimalle daha...
  3. berkaysenocak

Yardım Bu monitörü almalı mıyım bügün son

Monitörlerle ilgili bilgim var. Bir çok profesyonel monitör kullandım ama çok kararsızım. Oled e geçmek istiyorum Rekabetçi, FPS oynamıyorum. Çizim, film, iş, rekabetçi olmayan oyunlar oynuyorum. Oled hiç kullanmadım. performans ve görüntü kalitesi olarak çok iyiler. Bu fiyata bu monitörü almalı...
  4. berkaysenocak

Ekran kartı bu çözünürlüğü kurtarır mı

OLED monitöre geçiş yapacağım. Bu monitörü almayı düşünüyorum. RTX 3080 performans anlamında 5120 x 1440 çözünürlükte beni kurtarır mı? Yoksa OLED için daha erken mi ...
  5. berkaysenocak

OLED için erken mi ? OLED Monitör alıcam Türkiyede incelemesi yok.

OLED monitörler daha yeni piyasaya girdi sayılır ürünün fiyatı 35 bin TL. OLED almak için çok mu erken ? ilerde OLED lerin fiyatı düşer mi ? Samsung OLED G9 49" 240 hz 0.03 ms Dual Qhd monitörü almayı düşünüyorum ancak 1 tane bile Türkçe incelemesi yok. Yabancı kanalları ve forumlara baktım ama...
Top Bottom