Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Monitörüm için HDMI kablosu önerir misiniz

samsung odyssey g3 monitörüm var hdmi kablosu önerir misiniz
  2. Eyisha

Ekran gidip geliyor

Monitör birden biri gidip geliyor bazen gidiyor 2-3 saat gelmiyor ekran kartı ile ilgili mi yoksa kablo ile mi ilgili emin değilim ama sorun monitörde değil ondan eminim . bilgisayar hdmi ama monitör vga acaba dönüştürücü mü arza yapıyor yoksa ekran kartında mı sıkıntı var nasıl anlarım
  3. Eyisha

Yardım Monitörde altlı üstlü çizgiler belirdi yardim

Arkadaşlar oyuna giriyordum oyunu başlat dedim üstte ve altta siyah cizgiler belirdi aç kapa yaptım yine gitmedi ne oldu buna ya girdiğim oyun bioshock infinite 4-5 saat oynadım böyle olmadı birden yaptı yardım lütfen 1617897908 En alt kısımda fotolarda görürsünüz siyahlık var simsiyah çizgi...
  4. Eyisha

Monitördeki çizgileri nasıl geçiririm ?

Monitörümde çizikler var çizikten kastım tükenmez kalem ile kardeşim çizmiş zamanında normalde pc kullanmadıgım için umursamadım ama 1-2 ay önce yeni pc aldım ve rahatsız etmeye başladı nasıl geçiririm
  5. Eyisha

Çözüldü✓ Monitörüm Açılmıyor

Arkadaşlar monitör birden bire kapandı açılmıyor yardım edin parlaklığı arttıracaktım ekran kapamaya geldi geri açılmıyor ışığı da yanmıyor tuşlu değil dokunmatik off napcam Monitör modeli S22D300 1614982919 Monitörün güç kaynağı kablosu aşağıdan çıkmış ohhh kurtardım xd
  6. Eyisha

Max 1300 tl 144 Hz monitör önerisi.

Başlıkta olduğu gibi 144hz 1ms 1300-1400 TL gecmicek şekilde monitör önerir misiniz
Top Bottom