Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

20.000TL monitor onerisi

Arayisim max 27' 2K ve yuksek bir Hz degerine sahip bir monitor. Beyaz olmasi en buyuk kriterim. Aklimda simdilik bu var Dell Alienware AW2723DF. (Butceyi biraz asabilirim)
  2. yigitrocks

Acer XF240QS monitör çok ısınıyor

Acer XF240QS marka monitöre sahibim. Yaz olduğundan mıdır bilmem ama çok fazla ısınıyor. Ekranına elimi koyduğum zaman belirgin bir sıcaklık hissediyorum. Aynı şekilde arka kısmıda ısınıyor. Bu normal mi?
  3. yigitrocks

Acer XF240QS görüntünün net olmama sorunu

Acer XF240QS monitörüm var. Netflix'de, YouTube videolarında veya film sitelerinde falan izlerken 1080P izlememe rağmen nedense 1080P gibi gözükmüyor. 1366x768 olan laptobumda bile çok daha iyi görüntü alıyorum. DP kablosu ile bağlı. Oyunlarda vs en ufak sorun yok cam gibi ama videolarda falan...
  4. yigitrocks

Acer XF240QS görüntüde bulanıklık sorunu

Acer XF240QS monitörüm var. YouTube videolarında veya film sitelerinde falan izlerken 1080P izlememe rağmen nedense 1080P gibi gözükmüyor. 2K'ya alıyorum bir tık daha iyi. 4K'ya alıyorum neredeyse 1080P gibi görüntü. DP kablosu ile bağlı. Oyunlarda vs en ufak sorun yok cam gibi ama videolarda...
  5. yigitrocks

Acer XF240QS 23.6" 165Hz 1ms Nasıldır?

Başlıktaki monitör nasıl bir monitör kullanan varmı? Herhangi bir sıkıntısı vs. varmı? 1375TL'ye satılıyor ve bu fiyatta genelde 144hz monitörler oluyor. Fiyatı biraz ucuz geldi o yüzden sormak istedim. Ayrıca bazı kullanıcılar 0.5ms diyor doğruluğu varmı?
Top Bottom