Arama sonuçları: *

1. I

MONİTÖR - TV ÖNERİSİ

Merhabalar, Şu an aktif olarak 144Hz Philips bir monitörüm var, oldukça memnunum ama yakın zamanda bir XBOX Series S satın alacağım. konsolun bilgisayarımdan bağımsız olmasını istediğim için bir ekrana daha ihtiyacım var. alacağım ekranı sadece XBOX oynarken kullanacağımdan çok iyi bir şey...
  2. I

Bunun adını bilenler var mı ? mönitör tutucu

Arkadaşlar şöyle bir şey buldum...
  3. I

Monitörümde çıkan saçma ölü pixel benzeri şey (bu ney?)

Arkadaşlar bilgisayarımı 2 gündür açmıyorum evde bu akşam geldim, bilgisayarı açtım ve bunu farkettim monitörde ölü pixel çıkmıştır ''keder'' dedim geçtim ama mouse imlecini oraya getirdiğimde şunu farkettim sorun ortadan kalkıyor bu nedir, neden böyle bir şey oldu? nasıl tamir ederim?
  4. I

Laptopu Monitör Olarak Kullanabilir miyim?

Selamlar, Yeni bilgisayorum geldi ve şuan kurulumunu yaptım fakat monitörüm hala gelmedi Şuan kullandığım LAPTOPU nasıl Kasama bağlayabilirim? yani LAPTOPu nasıl MONİTÖR yaparım ?
  5. I

Philips 144hz monitör iyi mi?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-philips-242e1gaj-01-23-8-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,837603447.html ürün bu, satın almayı düşünüyorum kullanan var mı, varsa üründen memnun musunuz? sıkıntısı var mı ? Bu fiyata (1450 küsür) daha iyi bir monitör var mı ?
  6. I

144hz Monitör Problemi ?

Merhabalar, Diyelimki 144hz monitörümüz var; monitörün saniyede 144 kere tazelemesi için illa oyunda 144 FPS mi almamız gerek yani CSGO oynarken 100 FPS alırsam 144 Hz monitör 100 hz monitör gibi mi çalışır ?
Top Bottom