Arama sonuçları: *

1. Shibou

Yardım Display Port kablosu önerisi

merhaba şu an bilgisayarımı hdmi aracılığıyla monitöre bağlıyorum ve ps5 kullanıyorum bir yandan. Çıkar tak yapmaktan yoruldum o yüzden display port alacağım pc için, hdmi kablosunu ps için kullanacağım. Fiyatlar çok pahalı geldi akakçeye display port yazdım gerçekten bu kadar pahalı mı? Bir...
  2. Shibou

Yardım 2k 165hz-144hz monitör önerisi

bütçe 4k serisinden önerilerinizi bekliyorum ips lazım :peepokalp::peepokalp:
  3. Shibou

144hz monitör hdmi kablosu ile kaç hz alıyor

144hz monitör hdmi kablosuyla kaç hz alabilir en fazla? bide freesync kullanılır mı
  4. Shibou

Asus ölü piksel garantisi

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg249q-23-8-inc-full-hd-gaming-monitor-fiyati-45310/ az önce indirimde bu monitörü aldım eskiden asus en az 3 ölü piksel yapmadan değişim yapmıyormuş hala aynı mı? mesela ben monitörü aldıgım ilk gün 1 tane ölü piksel çıktı değişim yapmıyorlar diyelim...
  5. Shibou

Monitörümü çok ucuza mı satıyorum?

Samsung S22D300 21,5 inc 60hz led monitör Arkadaşımla 400'e anlaşma noktasına geldik ama ucuza mı veriyorum anlamadım. Sahibinden de 580 ve 600 liraya 2 tane ilan var onların hiçbir problemi yok ama ben monitörü 5 yıldır kullanıyorum ve aşağı tarafta ışık sızması var. Sizce fiyatı kaç yapmalıyım...
  6. Shibou

Yardım MSI OPTIX G241 vs MSI OPTIX G242

Hangisi daha iyi? Birinin diğerine göre artısını yazarsanız sevinirim. G241 G242
  7. Shibou

FreeSync teknolojisi tam olarak nedir?

FreeSync Teknolojisi Nedir? Mesela ben 144hz FreeSync monitör kullanıyorum, AMD Ekran kartım var. Valorant oynuyorum ve fps'im 120-200 arası değişiyor. Ben 144 FPS'in altına girdiğimde oluşacak kasma hissini mi önlemeye yarıyor? FreeSync monitör kullanırken FPS'im 120 olunca monitör otomatik...
Geri