GameBooster GB-2409FF 24 2599 TL
MSI g242 2499 tl
Ekran kartım Nvidia MSI da adaptive sync var araştırdım gysync uyumlu oluyormuş ama pek konusu yok emin olamadim o olmazsa game yi düşünüyorum
Arkadaşlar Abdullah abinin en sonki 8 k lik sistemini aldım şuan 1k param var üste 500 veya 1 k daha koyabiliriz 1,5 2 k lik 144hz 1 MS monitör varmı veya indirime girermi
Abdulla abinin tavsiye ettiği acer nitro vg242ypbmiipx 165 Hz 1 MS aldım ama aklıma bir soru takıldı kutu içinde displaypord gelicekmi bilen varmı kutudan cikiyormu yoksa sadece hdmı mı çıkıyor çıkmıyorsa da DP kablosunun fiyatı nedir
Ben şimdi 1099 TL ye wiewsonic 144 Hz 1 MS aldım tn panel şimdi Abdullah abi Acer nitro 165 Hz 1 MS ıps 1400 TL ye atmış ama wiewsonic şimdi kargolanmis iade etmeye o süreyi beklemeye değermi yani çok fark yoksa ve fiyata göre iyiyse wiewsonic dursun istiyorum
BEYLER ABDULLAH ABİNİN WİEWSONİC 1099 TL YE ATTİGİ 144 HZ 1 MS FREESYNC GYSNC ALDIM İYİMİ BU MONİTOR VALLA ABDULLAH ABİ ATINCA GÖZÜMÜ KİRPMADAN ALDIM KULLANAN VARMI MARKA BANA PEK BİLİNDİK GELMEDİ