Arama sonuçları: *

1. JaciRox

max 5k ya monitör önerisi

merhaba arkadaşım icin monitor arastiriyorum, max bütce 5k ancak daha ucuza fp bi monitor varsa o da olur arkadaşım fps oyunu nerdeyse hic oynamaz 24 24.5 inç falan bi monitor bakiyo.Onun için önemli olan şey pivot olması monitorun, hz olarakta 144 ve üzeri yeterlidir.önerilerinizi bekliyorum
  2. JaciRox

27 inç 144 üstü hz li monitör tavsiyesi

aklımda aoc nin bi modeli vardı siz ne düşünüyosunuz?
  3. JaciRox

5k 24 inç monitor önerisi

5k tl ye 24 inç monitor önerisi
  4. JaciRox

Çözüldü✓ max 10k monitor onerisi yapar misiniz

aklımda Alienware AW2523HF modeli var iyi midir.daha iyi bildiginiz monitor varsa onerilerinizi bekliyorum
  5. JaciRox

Alienware AW2523HF alınır mı

valorant gibi oyunlar oynuyorum monitor almayı dusunuyorum aklımda bu monitor var iyi midir
  6. JaciRox

Alienware AW2523HF alınır mı

valorant gibi oyunlar oynuyorum monitor almayı dusunuyorum aklımda bu monitor var iyi midir
  7. JaciRox

asus 280 hz monitorlerde kronik sorun var midir

280 hz monitor almayi dusunuyodum birisi asusun 280 hz monitorlerinde kronik sorun var dedi dogru mudur.monitor onerilerinizi beklerim aklımda asus vg259qm veya alienware aw2523hf var
  8. JaciRox

Yardım 280>hz kaliteli monitör önerisi

280>hz monitor almayı dusunuyorum önerileriniz nelerdir kaliteli bir marka almayı dusunuyorum
  9. JaciRox

alienware aw2523hf vs asus tuf vg259qm

iki monitor arasinda kaldım hangisini almalıyım
  10. JaciRox

280hz monitor tavsiyesi

280hz monitor almayı dusunuyorum onerileriniz nedir (fps 360 a cıkmadıgı icin 360 dusunmuyorum yine de almalı mıyım sizce)
  11. JaciRox

alienware mı daha iyi asus mu

aklımda asus tuf vg259qm var ama alienware aw2523hf de karsıma cıktı simdi hz farkını dusunmezsek hangisi daha iyidir
  12. JaciRox

asus tuf gaming vg259qm iyi midir

bu monitoru almayı dusunuyorum onerileriniz varsa yine olur
  13. JaciRox

hangi monitor daha iyi

Asus ROG SWIFT PG259QNR ASUS TUF GAMING VG259QM Asus ROG Strix XG249CM cok fazla bilgim olmadıgından dolayı soruyorum valo lol gibi oyunlar oynuyorum
  14. JaciRox

240-280 hz monitor önerisi

normalde benq dusunuyodum ama ips panel dusundugum icin bosverdim
  15. JaciRox

240hz monitor önerisi

240 hz monitor almayi dusunuyorum ama panel olarak tn panel mi ips panel mi hangisi daha iyi bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
  16. JaciRox

240 hz+monitor almayı dusunuyorum benq mu asus mu

benq mu daha iyi yoksa asus mu yardimci olursaniz sevinirim
  17. JaciRox

280 hz monitor onerisi

aklımda asus VG279QM 1MS 280 hz modeli var siz ne dusunuyorsunuz
  18. JaciRox

monitorum 144 hz ancak net cafedeki pc ler gibi akışkan olmuyor

monitörüm 144 hz ve ayarlardan 144 hz yi de seçtim oyunlarda 144 fpside geçiyorum ancak internet cafedeki mönitörlerinde 144 hz olmasına rağmen benim monitörüme göre çok daha akıcı monitörümün markası:Viewsonic vx2458-c-mhd
Top Bottom