Arama sonuçları: *

1. Akif Erdem

Yardım Monitörüm Ne Kadar Eder

Arkadaşlar eski monitörüm bu 75 hz olan versiyonu, ikinci elde kaçtan gider acaba tavsiye alabilir miyim? Teşekkür ederim. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-casper-23-8-m-c238f-casper-23-8-fiyati,1710249539.html
  2. Akif Erdem

Monitör Alacağım Son Karar.

Merhaba arkadaşlar 7k bandında monitör alacağım pivotlu tepki süresi gtg olan ve hz yüksek bir monitör almayı planlıyorum bazı modellerde çok arada kaldım karar veremiyorum ancak şuan Samsung Odyssey g4 öğrenci indirimiyle bir tık önde (6 bine geliyor) diğer önerililerinizi de beklerim Lenovoda...
  3. Akif Erdem

7000 TL Monitör Önerisi

Merhabalar arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum hafta içi 7000TL'ye kadar çıkabilirim ancak daha düşük fiyatta daha f/p varsa daha mükemmel olur işlemcimi de yükseltmeyi düşünüyorum. Monitör pivot olsa daha iyi olur ama kaliteli pivotsuz varsa o da olabilir farketmiyor tamamen f/p odaklı olsun...
  4. Akif Erdem

Monitör kenarında gölge

Merhabalar arkadaşlar Casper 24 inç 75 hz 6ms monitöre sahibim monitörüm VA panel. Az önce kasayı taşıdım önceden dikkat etmedim ama simdi gozume çarptı. Önceden de var mıydı bilmiyorum ama görüş açısına göre monitörün en kenarlarinda bulanıklık oluyor bu panelle mi alakalı yoksa monitörle mi...
  5. Akif Erdem

HANGİ KABLOYU ALMAM GEREK?

Merhaba bende 4650g li apu sistem var anakartım b450m a pro max şimdi ben eski bi monitör alacağım vga girişli benim nasıl bi kablo almam gerek anakartımda dvi ve hdmi çıkışları mevcut. Performans kaybı vs bişey olurmu?
Geri