Arama sonuçları: *

1. seihanu

MONİTÖR RENK AYARLARI NASIL OLMALI

Arkadaşlar herkese iyi geceler, yeni msi g2412f monitör aldım ve bir türlü güzel ayarları bulamadım, asla istediğim doygunluğu ve netliği bulamıyorum ya yazılar bozuluyor ya da renkler. sizce ayarları nasıl yapmalıyım dip not olarak digital vibrance fullemeye bayılırım renkler doygun olsun...
  2. seihanu

Çözüldü✓ 4500 civarı monitör tavsiyesi

Arkadaşlar iyi forumlar, 4000-4700 arası bi monitör alacağım mag 256f vardı ama stok bitmiş ben alamadan. Aşağıdakilerden biri veya sizin önerilerinize açığım...
  3. seihanu

Çözüldü✓ MONİTÖR TAVSİYESİ 4500TL

Dostlar selam, iyi forumlar hepinize. Ben bir hata yapım ve Rampage rm-244s 200hz monitör aldım. Monitörün kalitesinden arka ışıklarından aylarlamalarından gayet memnunum ama aşırı derece ghosting var, bana whatsapp bile kullandırtmıyor o yüzden iade edeceğim. 4500tl kadar bütçem var ve...
  4. seihanu

Çözüldü✓ DP OLMAYAN LAPTOPTAN 165-200 hz ALMAK

Arkadaşlar biliyorum bununla ilgili konu var ama çözüme gidemedim hiç birinde. bende legion 5 laptop var ve sadece hdmi çıkışı var ama monitörümde 200hz ve dp ve hdmi var 144hzde kullanmak istemiyorum. araya dönüştürücü alsam hdmi kaynakli dp dönüştürücü hz arttırabilir miyim? önerebileceğiniz...
Geri