Arama sonuçları: *

1. Emre mete

Öneri Hangi Satıcıdan Almalıyım

Beyler bu monitörü almaya karar verdim yapı krediye 6 taksit yapan 3 yer var hepsi burada satıcılı hepsi burada amazon satıcılı amazon ve idefix prime satıcılı amazon ve hepsids 9k fiyat idefix te 8.2k hangisinden almak mantıklı sizce...
  2. Emre mete

Öneri Monitör İçin Kararsız Kaldım

Beyler çok fazla model var asus tan geçeceğim daha kötü olmasını istemiyorum haliyle bütçe 7 8 k sadece pubg cs vs oynuyorum geri kalan zamanda kod yazıyorum film vs hiç izlemem. Bu arada harici kol olduğu için ayağı hiç önemli değil. Bunlardan veya daha iyi şunu al dediğiniz var ise güzel olur...
  3. Emre mete

Öneri 240hz Üstü Monitör Önerisi Lazım

https://app.hb.biz/PuTEbIY4DBRB almayı düşünüyorum kullanan veya anlayıp daha iyi önerisi olan var ise mutlu olurum önceden https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-rog-strix-1ms-270hz-fullhd-dp-hdmi-usb-c-ips-freesync-gaming-monitor.html bu monitörü kullanıyordum rahmetli oldu
  4. Emre mete

Öneri 1080p Min 240hz Monitör Önerisi

Beyler dün kullandığım asus rog xg249cm monitörüme veda ettim AOC 25G4SXU düşünüyorum min 240hz 1080p sorunsuz öneriniz var ise 10k ya kadar mutlu olurum
  5. Emre mete

Yardım Monitör Ekranı Çizgi Oldu

beyler denk gelen var ise bilir 1 hafta içinde aldığım anakart arızalı çıktı yenisini aldım bu sefer soğutucu arızalı çıktı şimdi de oyun oynarken monitör bir anda bu hale geldi hdmı dp ile denedim değişen bir şey yok çıkardığım zaman da aynı ekran kartında sorun yok yani tamiri söz konusu mu bu...
  6. Emre mete

Öneri Display Kablo Öneri.

Asus rog strix xg249cm monitör aldım 270 hz ama dp çıkmadı önerebileceğiniz fp kablo var mı?
  7. Emre mete

Öneri Asus rog strix xg249cm

Beyler monitör geldi iyi hoş ölü pixel veya ghosting sorunu görmedim şimdilik fakat 270 hz monitör satıp içine usb typ c hdmi ve usb 3.0 kablosu koylarken 270 hz monitör e neden DP kablosu koyamazsın eyyy asus bu nasıl bir pazarlama.
  8. Emre mete

Yardım Bu monitör alınır mı

beyler hem film için hem de pc ye 2. ekran olarak kullanavağım alınır mı
Geri