Arama sonuçları: *

1. M

Masaya takılan monitör kolu önerisi

Bütçem çok yok en ucuzu ve en mantıklısı olursa iyi olur. Amortisörlüler falan pahalı onlardan istemiyorum elimle vida gevşetip ayarlasam da olur sorun değil. İstediğim özellikler: Yukarı aşağı hareket Öne arkaya eğim Pivot olursa iyi olur olmazsa çok da önemli değil. Monitörüm 24 inç Vesa...
  2. M

Apu sistemde 144 hz alabilir miyim?

Hdmi üzerinden 3400g ile 144 hz alabilir miyim? Anakartım yok sistem toplayacağım için merak ediyorum. Monitörüm Asus VP249QGR
  3. M

Asus VP249QGR nasıldır?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vp249qgr-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,659212222.html Bu monitörü sipariş verdim. Bu fiyata ips olması iyi geldi. Sizce daha iyisi bulunur muydu yoksa iyi yapmış mıyım?
  4. M

Asus 24 inç 144hz ips monitör alınır mı?

İndirime girmiş ve fiyatı uygun bence. Alınır mı ? Daha iyisi var mıdır? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vp249qgr-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,659212222.html
  5. M

1366x768 laptopa 1080p monitör takınca performansı ne kadar düşer?

Yakın zamanda 144 hz 1080p monitör alıp laptopumda kullanacağım. Şu an 1366x768 çözünürlüğüm. Valorantta kaç fps fark eder sizce? Ayrıca hdmi üzerinden 144 hz alabilir miyim?
  6. M

Hdmi ile 144 hz alabilmek için sadece kablonun desteklemesi yeterli midir?

Arkadaşlar ben yeni sistem toplayacağım ama fiyatlardan dolayı bekliyorum. Şu anki laptopumun ekranı sorunlu. Bu monitörü alıp hdmi ile kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla bazı hdmi versiyonları 144 hz destekliyor ama 144 hz alabilmem için laptoptaki çıkışın da desteklemesi gerekiyor mu? Ve...
  7. M

Laptopa 144 hz monitör takmak

Ekranımda sorun var monitör almak istiyorum. Hdmi girişim var sadece. 144 hz alabilir miyim?
  8. M

James Donkey vs Acer

Monitör konusunda sizce hangisini tercih etmeliyim?
  9. M

Hangi monitör panelini tercih etmeliyim?

Ben Valorant oyuncusuyum ama Far Cry,Forza Horizon 4 gibi yüksek grafikli oyunları da oynayacağım(yeni sistemimde)hangi paneli önerirsiniz? Hatta monitör linki de atabilirsiniz. 144 hz olmasını istiyorum.
Top Bottom