Arama sonuçları: *

1. oaK´

Tasarım için monitör önerisi

sadece tasarım için kullanacağım 4k bandında bi monitör arıyorum 2. el sıfır farketmez
  2. oaK´

Monitörüm kırıldı ne yapmam lazım

monitörü taşırken elimdem düşürdüm sol üstü gitti kalan yerlerdede çizgiler çıkıyor paso, philips 24f2e gibi bi şeydi modeli yaptırmak istesem nerede yaptırabilirim
  3. oaK´

2. ekranımın hz değeri ile alakalı sorunum var

beyler şimdi bende ekranı 60 hz olan bi laptop var ben bu laptopa 2. ekran olarak 75hz lik bi monitör taktım. Ancak monitörü ayarlardan 75 hz yapmama rağmen ekran kasıyor gibi oluyor. Akıcı ancak hz düşük gibi oluyor. Ekran paylaşımını sadece 2. ekran olarak yaptığımda sorun çözülüyor ancak ben...
  4. oaK´

Laptoptan monitöre geçince renkler değişiyor

hocamlar aynı çalışmayı lpatop ekranımdan monitörüme sürükleyince renkler iki panelde de daha koyulaşıyor ve daha doygun hale geliyor. Bahsettiğim fark panellerin fiziksel olarak sağlayabildiği renk uzay veya renk doğruluğu olayı değil çünkü iki panelde de aynı anda oluyor. Başına gelen oldu...
  5. oaK´

windows scale ayarı hk

Windowsta en düşük %100 scale yapabiliyorum bunu daha da düşürmenin bi yolu var mı?
  6. oaK´

Parlak kaplama sonradan yapılır mı?

Arkadaşlar şuan ki monitörüm mat kaplamaya sahip ancak ben bunu parlak kaplama yapmak istiyorum daha canlı veriyor görüntüleri. Ekranı silerken camsil yüzünden bi nebze parlak kaplama efekti oluyor ve görüntü aşırı hoş oluyor. Bunun için ürünler var mıdır?
  7. oaK´

Monitörü çizdim tamir edebilir miyim?

selamlar monitör kolunu takarken monitörü masaya yatırmıştım ve masada sert bi şey varmış monitörü çizmiş, bunu tamir edebilir miyim? çok rahatsız edici bi şey değil ama orda olduğunu bilmek rahatsız ediyor
  8. oaK´

2. ekran olarak tn panel alınır mı?

sizce mantıklı olur mu arkadaşlar normalde şuan kullandığım monitörü 2. monitör yapıp, güzel bi monitör alacaktım ancak daha önemli önceliklerim ortaya çıktı bide 2. el bi tn monitör en fazla ne kadar verilir?
  9. oaK´

Grafik tasarım için monitör önerisi

selamlar, tasarım, video edit, 3d gibi alanlarda kullanmak için monitör arıyorum normalde şuan bende https://www.epey.com/monitor/philips-272e2fa-00.html bunun 24 inçlik modeli var ve memnunum uygun fiyata güzel bi deneyim sunuyor, bende bütünlük bozulmasın hemde fiyatı da uygun diye direkt bu...
  10. oaK´

küçük oled tv önerisi

selamlar monitör olarak kullanmak için oled tv arıyorum önerebileceğiniz modeller var mı bütçe sorun değil küçük olsun yeter
  11. oaK´

Monitörüm renkler bazen yanlış gösteriyor

merhabalar tasarım yaparken bazı efektlerin bazı ayarlarına gelince renkler yeşilleşiyordu biraz şimdi sitede gezerken de farkettim,mesela aşşağı kaydırıyorum belirli bi yerden sonra renkler yeşilleşiyor o kısımdan çıkarsam renkler normal haline geliyor. Sadece beyazlar değil direkt tüm...
  12. oaK´

Monitörümde freesync var ama radeon uygulamasında desteklemiyor diyor?

Normalde freesync destekliyor monitörüm hatta bi ara açıktı, lakin şimdi desteklemiyor diye gösteriyor nasıl çözerim bunu?
  13. oaK´

Yardım 2. monitörüm artık algılanmıyor ve ekran titriyor

Merhaba, sabah birden 2 monitörüm tek monitörmüş gibi oldu çözünürlük 7kx3k olmuştu 1920 1080 yaptım diğer monitörüm titremeye başladı ve 2 monitör farklı pencereler yerine 2 monitör aynı pencereleri görmeye başladım titremeyen monitörümun kablosunu çıkarınca titreyen monitörüm düzeldi, geri...
  14. oaK´

3k ya aldigim monitor 2.3k olmus iade etmeli miyim

Vatandan 2 gun once fibabanka kredisi ile monitor aldim fiyati inmis iade nasil ediiyor bilen var mi
  15. oaK´

Yardım hangi monitör daha iyi?

Hangisi Daha İyidir? şimdi sipariş vereceğimde https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vy279he-1ms-mprt-75hz-hdmi-vga-freesync-ips-cercevesiz-monitor.html https://www.vatanbilgisayar.com/philips-23-8-242e2fa-4-ms-75hz-freesync-hdmi-dp-ips-monitor.html 1639691109 renklere önem veriyorum bu...
  16. oaK´

2017 de çıkan bu monitörü almak mantıklı mı?

vatanda gördüm fibakredisi ile alacağım grafik tasarım film dizi ve arada oyun oynamak için istiyorum beylikdüzü şubesinde stokta var gösteriyor eğer güzelse almayı planlıyorum ekran 8 bitmiş fcrsiz model; AOC 27" I2790PQU/BT
  17. oaK´

Philips 242E2FA/00 sorunları?

Philips 242E2FA/00 bu monitörü almak istiyorumda kullanıpta sorun yaşayanlar var mı?
  18. oaK´

Öneri PHILIPS 23,8" 242E2FA alınır mı?

Merhaba tasarım, genel kullanım ve oyun için monitör bakıyorum da 27" olsun istiyorum vatandan fiba kredisi ile alacağız bütçem max 3500 tl lakin çokta oralara çıkmak istemiyorum ama güzel şeyler varsa 3.5k civarlarında önerirseniz sevinirim
  19. oaK´

grafik tasarım için monitör önerisi

selam, grafik tasarım için monitör arıyorum bir türlü bulamadım istediğim şeyler; 8 bit renk paleti (8bit+fcr de olur ) ıps hz önemli değil ms 10 altı olursa iyi olur adobe rgb desteği en az %75/80 bütçem 2000-3500 civarı şimdiden teşekkürler.
  20. oaK´

bu iki monitör arasında ki farklar nedir ?

selamlar herkese geçen günlerde monitör baktığımı anlatan bir yazı yazmıştım ve iki adet monitör buldum birisi bu...
Geri