Arama sonuçları: *

1. dostecann

Teknoser teknik servis nasıldır?

Ocak ayında Vatan Bilgisayar'dan ASUS TUF VG249QM5a monitör satın aldım. Genel monitörden memnunum, oyun oynamak çok zevkli. Fakat bir aydır ekrandaki ışık sızmaları hep kafamı kurcalıyordu acaba fazla mı, göndermeye değer mi diye. Temassızlıktan dolayı anlık git gel durumu da mevcut fakat bu...
  2. dostecann

Monitörümde belirli sayfalarda olan bu sorun nedir?

ASUS TUF VG249QM5A kullanıyorum. Bu sorunu daha önce reddit'te fark etmiştim bu sayfada da gözüme çarptı. Farklı sayfalara geçince bu sorun olmuyor. Bu problemin ismi ve çözümü nedir? Monitör mü sorunlu?
  3. dostecann

Monitörümde ışık sızması fazla mı?

ASUS VG249QM5A kullanıyorum. Vatan bilgisayardan aldım tam bir ay olmadı. Işık sızması bulunuyor, çoğu kişinin fazla olmadıkça bu durumun IPS panellerde normal olduğu düşüncesi var. Bir video ile sormak istedim. Sizce bu sızıntı kabul edilebilir düzeyde mi yoksa fazla mı? Kendi IPS ekranlarınızı...
  4. dostecann

Monitörümdeki ışık yansıması mı?

Video linkini ekleyeceğim. Kamerada gözle olduğundan daha belirgin çıkıyor. ASUS VG249QM5A kullanıyorum birkaç gündür. Hareket ettikçe görüntü değişiyor. Işık yansıması olsaydı nerden bakarsam bakayım sabit olurdu o görüntü diye biliyorum. Diğer IPS kullanıcılarının ekranları nasıl? Bendeki...
  5. dostecann

7K bütçeye oyun için monitör önerisi

Online oyunlar oynuyorum. Şimdi arayıp konuştum, kargo beklemeyecek olmam baya işime geliyor gidip direkt mağazadan ASUS 23,8" TUF GAMING VG249QM5A alabilirim. Bu bütçede daha iyi önerileriniz var mıdır bana?
  6. dostecann

Bu bir ölü piksel mi?

Ekranımdaki şey bir ölü piksel ni? Elimle silmeyi denedim olmadı.
Geri