Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Bu monitörlerden hangisi daha iyi ?

Merhaba arkadaşlar genellikle cs2 oynuyorum 27 inç denedim fakat bi tık büyük geliyor. 300 hz üzeri monitör arıyorum pivot olması önemli değil fakat hoparlör olması şart olmasa da benim için büyük bi avantaj...
  2. S

2. monitör HDMİ ile nasıl 144 hz verir ?

Arkadaşlar dolardan dolayı acilen monitör almam gerekiyor. fakat laptopa bağlayacağım ve laptopda sadece 2.0 hdmi girişi var. dp dönüştürücüler sağlıklı değil deniliyor. 2. monitörün 144hz ya da 120 hz vermesi için monitörde de 2.0 hdmi girişi olması gerekiyormuş fakat emin olamadım. Konu...
  3. S

Şuan monitör alınır mı ?

Arkadaşlar dolar uçuşa geçti, şansa bende günlerdir monitör kovalıyordum. Dikkat ettim de bazı satıcılar stokları düşürüp fiyatı uçurmuş. Ama yükseltmeyen satıcılar hâlâ var. Sizce fiyatı yükselmeden şuan hemen alayımmı ? Yoksa az daha sabırlı mı olayım ? Eğer varsa hemen şuan için ıps panel...
  4. S

Laptop monitörüne ekran koruyucu takılır mı ?

Laptop ekranı çok kir toz felan oluyor arkadaşlar bi koruyucu alsam o şekilde kullansam sorun olurmu oyun vs. oynarken veya başka bir sıkıntı ?
  5. S

Bunlar ölü piksel mi ?

1 ay kadar önce aldığım ideapad gaming 3 laptop da siyah ekranda sabitken ve ekran hareket halindeyken ki fotoları buraya bırakıyorum. bu sorunun ne olduğunu, ekran hareket halindeyken bu sarılıkların çoğalması vs. bana ilerde sorun yaratırmı ? ölü pikselse artarmı ? bilenler yardımcı olabilirmi ?
  6. S

Ölü piksellerim artacak mı?

1 ay kadar once ideapad gaming 3 laptop almıştım. kontrol ettiğimde sorun yoktu. korktuğum başıma geldiki bi de bakktım ölü pikseller. üstelik ekranı hareket ettirince heryer ölü pikselli görünüyor siyah ekranda. bu da sorunmu ve piksellerin artmasına mı sebep olur bilen varmı yardımcı...
  7. S

Laptop ölü piksel sorunu !!!

ideapad gaming 3 lenovo. alalı 1 ay felan etti. ilk başlarda çok kontrol ediyordum ölü piksel yoktu. bugün baktımki ekranı yukarı aşağı hareket ettirince siyah ekranda ekran sararıyor pikseller çıkıyor. ekran sabit durduğunda ise ufak tefek az görünen ölü piksellerin çıktığını gördüm. acaba...
Geri