Arama sonuçları: *

1. Y

5000 tl monitor tavsiyesi

Yeni bilgisayar aldim özellikleri Ryzen 5 5600 rtx 4060 Buna uygun 5000 tl ye kadar monitör tavsiyesi istiyorum IPS olması ve pivot olması önemli Hoparlör olsa iyi olur olmasa da sıkıntı yok onerilerinizi bekliyorum
  2. Y

Çözüldü✓ Lenovo r25 i30 standby mode sorunu

Monitör menusunde sekmeler arasinda dolanırken dvi 1.4 den 1.2 ye cektim görüntü gitti daha da gelmiyor pc suanda açık monitorun dugmesine basıp kapatip actim ama menuye yine giremiyorum 1712412467 Beyler yardım edin
  3. Y

2k monitör önerisi yapar mısınız

Ryzen 5 7500f rtx 4070 sistem için 2k monitor onerisi yapabilir misiniz ips 144 165 hz 27 inç tercihidir
  4. Y

1500 kadar mekanik klavye önerisi

Elimde cooler master sk653 var çok hoşlanmadım gibi ne yapsam bilmiyorum iade etmeyi düşünüyorum yerine bu fiyatlarda alabilecegim red veya brown switch mekanik klavye var midir yoksa iade etmemeli miyim razer blackwidow v3 tkl düşündüm ama oda green switch çok fazla ses yapıyor yellow switch...
  5. Y

Monitoru açamıyorum!!!!

Monitoru yeni aldim kasam eski bir apu kasa monitöre hdmi kablosu takiyorum diger ucunu da vga donusturucuye takip kasaya bagliyorum ama hala sinyal yok diyor bunu tv ye bağlama sansim var mi nasil bağlayabilirim sizce bu neden açılmıyor bilgili birisi yardim ederse cok sevinirim yoksa delircem
  6. Y

Yeni monitör sinyal yok hatası

Monitor yeni geldi monitorde hdmi çıkışı var fakat kasamda hdmi girisi yoktu bende araya dönüştürücü aldim ve denedim fakat hala sinyal yok diyor sorun neyden kaynaklaniyor anlayamiyorum ben mi bieyi yanlis yapiyorum Bilgisi olan biri falan varsa yardımci olabilir mi
  7. Y

Monitöre görüntü gelmiyor

Kasada ekran kartı olmadığı için vga girişi var monitör de hdmi olunca dönüştürücü aldım taktım sinyal yok diyor ekran bir türlü gelmiyor bu arada kasa baya eski monitor 144hz 1080p lg sorun nedir resimleri de attım sistem mi yetersiz dicem tv yede taktim yine sinyal yok diyor
  8. Y

Monitör görüntü gelmiyor yardım

Yeni monitor aldim minitorde hdmi cikisi var kasada vga onun icin araya bi tane donusturucu aldim taktim herseyi ama hala sinyal yok yaziyor sorun nedir?
  9. Y

Hangi monitörü almaliyim bilgili biri yardım edebilir mi?

https://www.hepsiburada.com/lg-ultragear-27gn60r-b-27-full-hd-1ms-144hz-hdr10-dp-hdmi-oyuncu-monitr-p-HBCV00004ADWIZ?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail...
  10. Y

MSİ MONİTÖR MÜ LG Mİ?

Birisi 144 hz 1ms gtg 27 inc lg su monitör https://www.hepsiburada.com/lg-ultragear-27gn60r-b-27-full-hd-1ms-144hz-hdr10-dp-hdmi-oyuncu-monitr-p-HBCV00004ADWIZ?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail Digeri 170hz 1ms mprt msi bu monitör...
  11. Y

Msi g2712 monitor iyi mi?

Abdullah abi demis 4550 tl ye kaçırmayın ustune bir indirim daha geldi 4300tl ye aldim iyi midir?
  12. Y

Acer nitro KG242YP 3599 TL

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-kg242yp-238-165hz-2ms-hdmi--display-zeroframe-freesync-full-hd-ips-led-hdr10-monitr-umqx2eep05-p-HBV00001AUEYG?magaza=Sepetist&url_src=and-product-detail Bu monitör bu fiyata alınmaya değer mi?
  13. Y

GTG MONİTÖR MÜ İYİ MPRT Mİ

Bu ikisi arasındaki farklar neler hangisi daha iyi hangisini almalıyım
  14. Y

Gigabyte G24f2 alınır mı?

Gigabyte G42F-2 monitörü almak istiyorum su anda fiyatı itopyada çok uygun ama ölü piksel sorunu çok fazla var diyorlar ve itopyada iade işleri çok sıkıntılı isliyor diye biliyorum o yüzden çekincem var fiyat 4200...
  15. Y

ViewSonic 27 inç 0.5ms 180hz monitör fiyatı iyi mi

5799 tl suanda asansor destegi de var 0.5ms ve ips bana iyi geldi fiyat bakimindan nasıl
  16. Y

ViewSonic WX 2428 Monitör nasıl

0.5 ms 165 hz ips 23.8 inç 90 derece yatırma ve sanırsam asansör özelliği var sizce nasil? https://www.dr.com.tr/Bilgisayar-Tablet/VIEWSONIC-VX2428-VS19276-MONITOR/cevre-Birimleri/Monitor/urunno=0002070613001?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.71.4
Top Bottom