Arama sonuçları: *

1. JeyliBon

Yardım 9000TL ye 2. El Monitör alınır mı?

Arkadaşlar 1080p yüksek hz oyuncu monitörü bakıyorum bayadır sıfır olur 2. El olur ancak sıfır fazla stok olmadığından galiba fiyatlar çok fahiş bende 2. El de Asus Rog XG259CMS 310 hz monitörünü buldum 9000tl ye şuanlık anlaştık kutu fatura garantisi var temiz gibi duruyor görsellerden gidip...
  2. JeyliBon

Hangi monitörü almalıyım?

Arkadaşlar 24 inç fps oyunları oynamak için monitör almayı düşünüyorum sizce hangi monitörü almalıyım normalde XG259CMS alıcakken fiyatı uçunca şuan 3 seçeneğim var açıkçası 2.el kutulu faturalı garantili Asus ROG XG249CM 7500TL 2.el kutulu faturalı garantili DELL G2524H 6700TL Sıfır Samsung...
  3. JeyliBon

Asus XG259CMS memnun musunuz?

Arkadaşlar bu monitörü hali hazırda kullanan var mı varsa nasıl memnun musunuz 12 k gibi bu bütçelerde daha iyi seçenekler var mıdır fps oyunları için teşekkür ediyorum şimdiden
  4. JeyliBon

AOC C24G1 alınır mı?

https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-144hz-1ms-vga-2xhdmi-dp-va-fhd-freesync-premium-curved-gaming-monitor_u7017 Arkadaşlar Abdullah abi 2 ay önce bu monitörü güzel bir fiyata vermişti ama kaçırmıştım bugün ya da yarın bir monitör almam lazım bu fiyata alınır mı başka ucuz yok gibi öneriniz varsa...
  5. JeyliBon

144HZ Monitör tavsiyesi?

Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar, uzun süredir piyasayı takip etmiyorum malûm fiyatlar yükseldi fiyatları takip edemedim sizlerden 144HZ monitör tavsiyesi istiyorum TN,VA,IPS farketmez oyun oynayacağım için etkileyeceğini pek sanmıyorum 24 inçten büyük olmasın fiyat önemsiz tavsiyelerinizi...
  6. JeyliBon

Display Port vs HDMI

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım 144hz monitör alicam Display Port ses ve internet aktarmiyor diye biliyorum sese çok ihtiyacım yok açıkçası ama internet olayı nasıl olucak bir tane wifi aparatı almayı düşünüyorum wifi display port kullanirsam internetten faydalanmayacak miyim
  7. JeyliBon

1080p VS 1440p ??????

Arkadaşlar aralarında dağlar kadar fark olur mu benim bildiğime göre 1080p den sonra görüntü kalitesi artsa da farketmek gittikçe zorlaşıyor diye biliyorum yani kısacası çok fark var mı
  8. JeyliBon

No Signal Sorunu

Arkadaşlar sistem geldi kurdum monitör ü bağladım kasa çalışıyor sıkıntı yok monitör e güç kablosu falan hepsini bağladım monitör de şu hata çıkıyor yardımcı olabilir misiniz acil!!
  9. JeyliBon

PC yi TV ye nasıl bağlıyacağım?

Arkadaşlar yeni sistem aldım, pc geldi ama monitör daha gelmedi bende denemek amaçlı pc yi tv ye bağlamak istiyorum.Evde ps4 var ondaki HDMI kablosunu çıkarıp kullansam olur mu,birde HDMI kablosunu nereye takcam pc de, kasaya mı ekran kartına mı
  10. JeyliBon

LG 22MK400H monitör alınır mı

Arkadaşlar acil bu monitör bu fiyata alınır mi sistem amd 75 hz yeterli bana https://www.itopya.com/lg-22-22mk400h-b-1ms-75hz-vga-hdmi-freesync-1920x1080-full-hd-gaming-monitor/
Geri