Arama sonuçları: *

1. BerkayGrgl

Vg24vq Alternatifi var mı?

Asus vg24vq ile aynı özelliklerde daha uygun bi alternatifi var mı? Aoc 24g2u önermeyin lütfen.
  2. BerkayGrgl

Yardım ÖLÜ PİKSEL Mİ DEĞİL Mİ

Arkadaşlar bilgisayarı kullanırken birden bire bir ölü piksel cıktı monitörde ama mouse'u götürünce mouse'un altında kalıyordu pcye res attım tekrar vardı parmağımla bastırdım gitti. Ölü piksel mi oluyor o neden gitti öyleyse
  3. BerkayGrgl

Çift monitörde ikinci monitören açtığım uygulamanın ana monitörde açılması

Evet dostlar bunu ayarlayabiliyor muyuz yoksa bu şekilde mi oluyor mesela ben 2. monitörden spotify açtım diyelim ana monitöre gelmeden orada açılmasını sağlayabilir miyim? tek ekran kartı.
  4. BerkayGrgl

1080p monitör 1080p videolar bulanık

Çok fazla konu açtım farkındayım ama 27 inç 1080p monitörüm var youtubedan 1080p hd videolar açtığım zaman bulanık oluyor twitchte yayın izlediğim zaman hd yayınlar bulanık oluyor nedeni nedir
  5. BerkayGrgl

Yardım Bu görüntü normal mi?

Mouse ile montiör çerçevesinin arasındaki mesafe normal mi? Tamamen kaplaması gerekmiyor mu ekranı neden böyle? Mouseın tam olarak çerçeveye gitmesi gerekmez mi
  6. BerkayGrgl

Yardım Ekran küçüldü yardım

Dün monitör elime ulaştı ilk gün güzelce kullandım ettim ölü piksel testi yaptım sıkıntı yoktu ekranı tamamen kaplıyordu görüntü ama şu an küçüldü kenarlardan ve kenarlarda görüntü yok neden olabilir
  7. BerkayGrgl

Öneri Çift monitör gerekli mi?

Merhaba. Ryzen 5 1600 + RX 570 sistemim var. Yayıncı falan değilim fakat çift monitör yapmalı mıyım? Avantajları var mı, fps düşürür mü?
  8. BerkayGrgl

IPS ve TN panel çok fark ediyor mu?

IPS ve TN panel çok fark ediyor mu? Şu an 19 inç casper kullanıyorum eski bir şey, TN panel onun görüntü kalitesinden kötü değildir herhalde.
  9. BerkayGrgl

g-sync ve free-sync 1 ms ile kullanılamıyor mu?

Başlıkta da belirttiğim gibi merak ettiğim bir konu var. g-sync ve free-sync 1 ms ile aynı anda kullanılamaz mı?
  10. BerkayGrgl

144 HZ Monitör önerileri

Arkadaşlar 144hz 1ms monitör almak istiyorum. Kullandığınız, beğendiğiniz mümkünse 1500tl altı önerileriniz var mı
Geri