Arkadaşlar yeni aldığım için bilgisayarım için
-144hz
-1ms
-ips ya da va(ips olsa daha iyi olur)
-tam pivot
özelliklerine sahip fiyat/performans monitör önerilernizi bekliyorum
not: fiyat 2500 tl diye bu parayla alabileceğim max fiyatlı monitörü değil fiyat performansı ve en düşük fiyatlıarı...
Arkadaşlar merhaba 2500tl bütçem var laptobum için (1650 ti için) g-sync destekli bir monitör arıyorum özellik olarak şunları istiyorum;
144hz
curved
pivot olsa güzel olur
va ekran
1ms
24 inç olsun
istediğim özellikler bunlar gsync olması önemli benim için ekran kartıyla uyumlu çalışmasını...
Arkadaşlar merhaba en az 144hz, 1ms, gtg, g-sync veya adaptive sync ,genellikle IPS ve Va istiyorum ama tn de olabilir, Va için falan curved olabilir,pivot olursa da iyi olur ama illa olcak diye bişi yok.
Bütçe 1900 civarları ve 9 taksitle alıcam...
Arkadaşlar merhaba ben monitör satın alıcam da sizce hangisi daha iyi emin olamadım bildiğim kadarıyla LG gtg MS destekliyor aoc unda renkleri daha iyi diye biliyorum ama arada kaldım sizce ne almalıyım
Arkadaşlar
Bu
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg24vq-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-curved-monitor-pm-HB00000R2YJW-yorumlari?sayfa=1&ozellik=&filtre=1...
Merhaba ben 2000 TL bandında monitör almak istiyorum en en az 144 hz almak istiyorum 165 iyi olur ve ekran kartım Nvidia oyüzden g sync veya adaptive destekleyen bir monitör istiyorum Va veya IPS istiyorum tn e çok sıcak bakmıyorum monitör kaliteli olsun pivot olursa iyi olur ve
bir şey daha...