Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Yardım monitöre güç geliyor ama ekran gelmiyor

pc monitörü algılıyor güç geliyor ama ekran gelmiyor.
  2. Ö.F.Ö

Yardım 2. Monitörüme ekran gelmiyor

PCyi sabah 4-4.30 a kadar açık bırakmıştım, kapattığımda 2 monitörüm de çalışıyordu, şuan pcyi açtım ana monitörde sorun yok ama 2. monitörüme ekran gelmiyor. Güç geliyor, ışığı yanıp sönüyor hatta ekran olarak da algılıyor klasörler vs. 2. monitörümde gösteriyor veya bir şey açtığımda oraya...
  3. Ö.F.Ö

Çift monitör yaptım ama ana monitörde sıkıntı yaşıyorum

Bugün çift monitöre geçtim ama geçtikten sonra ana monitörde ekrana saniyelik siyah ekran gelip gidiyor. Yeni DP kablosu da bağlamıştım acaba hangisinden kaynaklıdır? Çözümü var mı?
  4. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ DP Kablosu önerir misiniz?

ASUS TUF Gaming VG249Q Monitörü in DP Kablosu arıyorum kaliteli bir şey istiyorum kullanıpta önerdiğiniz var mı? Şuan baktığım kablo; https://www.amazon.com.tr/dp/B07FL88VQB?ref_=cm_sw_r_apann_dp_CTET1NCZK7KN5XMV5BJY
  5. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ ASUS TUF Gaming VG249Q Alınır mı?

Kullanan arkadaşlar var mı nasıl monitör? Pivot, IPS Panel, +144 hz önerebileceğiniz başka monitör var mı? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B082NRKT4K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  6. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ İtopya Monitör İadesi/Değişimi

Monitör: GIGABYTE G24F-2 İnternetten satın aldım. 3 ölü piksel çıktı ve genelde yayın izlerken ekran saniyelik bembeyaz olup düzeliyor. Bu sebeplerden değiştirmek istiyorum değiştirirler diye düşünüyorum, olmadı iade edicem. İtopya iletişim kısmına şikayetimi yazdım ama saçma sapan dönüş...
  7. Ö.F.Ö

GIGABYTE G24F-2 için DP kablosu önerisi

180 hz alabileceğim bi DP kablosu istiyorum...
  8. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ GIGABYTE G24F-2 HOPARLÖR

Monitörü şimdi kurdum ama hoparlörden ses gelmiyor ne yapmam lazım? bilen var mı?
  9. Ö.F.Ö

24 inç Monitör Tavsiyesi

24 inç, 144-165 hz, 1 ms ve pivot özelliği olan bir monitör arıyorum IPS panel olursa güzel olur. Max. 3500 TL bütçem var.
Top Bottom