Arama sonuçları: *

1. A

4k televizyon önerisi

Televizyon almayı düşünüyorum ve biraz araştırdım sanırım Oled tv lerin görüntüleri baya canlı ve netmiş. Tavsiye edebileceğiniz 30 - 40k arası Vestel Samsung gibi bilindik markaların modelleri var mı ? Lütfen yardımcı olun çok kararsız kaldım.
  2. A

CS:GO 144 hz takılma sorunu

Geçen gün aşağıda belirttiğim monitörü sipariş vermiştim bugün geldi ve kurdum HDMI ile 144 hz de alabilyorum. Her şey güzel oynadım sabah cs, lol gibi oyunları sorunsuz bi şekilde ama şimdi açtığımda oyunu sürekli takılıyor CS:GO diğer oyunlarda bi sorun yok sadece CS'de var ne yapmam gerek...
  3. A

Asus VG249Q1R Monitör Alınır mı ?

Aşağıda belirttiğim monitörü alıcam. Görüşlerinizi merak ediyorum. Kullanan veya monitörler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi alınır mı? ? Ayrıca birde internetten değil gidip mağazadan test ettirerek alıcam fiyatın altında yazan 6 taksit seçeneğini sadece online alışverişte mi...
  4. A

VaA panel mi IPS panel mi ?

Oyun oynamak ve film izlemek için 144 hz monitör alıcam. VA panel mi saha iyi olur IPS panel mi
  5. A

İTOPYA MONİTÖR ÖNERİSİ !!

İtopya dan aşağıda belirttiğim monitörü alıcam hazır indirimdeyken fakat ölü piksel çıkmasını istemiyorum Test yaptırabilme şansım varmı itopya da veya zaten yapıp mı gönderiyorlar ? https://www.itopya.com/aoc-236-c24g2ae-165hz-1ms-vga-2xhdmi-2xdp-freesync-premium-curved-gaming-monitor/
  6. A

Asus 144hz monitör alıcam YARDIM!

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim monitörü alıcam vatan bilgisayar mağazasından ölü piksel testi de yaptırıcam. fakat içinden hdmı kablosu çıkıyormuş ben bu kablo ile 144hz alabilirmiyim? Sizin de bu fiyat civarında bi öneriniz varsa yazabilirsiniz...
  7. A

RX 570 VE 144HZ MONİTÖR

Rx 570 ve ryzen 3 3200g işlemcim var. monitör almayı düşünüyorum 60 hz monitörüm vardı idareten onu kullanıyordum. 144 hz desteklermi ekran kartım oynadığım oyunlar lol(180 - 190fps), cs:go(min.150fps), gta5(65-70fps), Sea of Thieves gibi oyunlar bi sıkıntı çıkartır mı ?
  8. A

TELEVİZYON PC BAĞLAMA

Pc`yi bikaç günlüğüne televizyona bağlasam bi sorun olurmu televizyonda bi sıkıntı çıkar mı ?
  9. A

MONİTÖR ISINMA SORUNU

Arkadaşlar geçen gün monitörüm bozuldu 2 - 3 gündür de televizyonu bağladım kasaya fakat televizyon aşırı derecede ısınıyor bu normalmi yani böyle kullansam bi sıkıntı çıkar mı ?
Geri