Arama sonuçları: *

1. M

2560x1440 27" 144Hz 1ms Monitör Önerisi

AAA denilen hikâye, rol yapma, macera oyunları vb. tek oyunculu oyunlar (Cyberpunk 2077, RDR2, God of War, Uncharted vb.) için monitör arıyorum. OLED ekranlı monitörler çok pahalı geliyor. Görüntü kalitesi son derece iyi olan mümkünse IPS panele sahip, çok canlı renklere sahip olan, HDR 400...
  2. M

Sinerji ölü piksel politikası

Monitör almayı planlıyorum. Ölü piksel durumunda yardımcı oluyorlar mı? Anında değişimden bahsediyorum. Yoksa mahkeme yoluna mı gitmemiz gerekiyor?
  3. M

Yardım XL2566K ya 18500 TL verilir mi?

Aylık kazancım 15000-20000 arasında değişiyor. CS GO yu çok beğenerek oynuyorum. Ryzen 7 5700X işlemcim var ve çıktığında yanına bir RTX 4070 alacağım. Bu paraya almaya değer mi? NOT: Diğer ucuz 360Hz monitörlerin farkındayım fakat gerçek profesyonel monitör sadece BenQ da var. Sadece bunun...
  4. M

BENQ Zowie 24" 360Hz veya 500Hz monitör çıkaracak mı?

Arkadaşlar bu sorunun yanıtını aradım fakat bulamadım bir yerde. Globalde de denk gelmedim. İleri seviye eSpor oyunculuğu (CS:GO) için BenQ acaba XL2546K gibi donanım özelliği olan 360Hz ya da 500Hz bir monitör çıkaracak mı? Eğer çıkaracaksa bu ne zaman olur? Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok...
Top Bottom