Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Öneri 10 Bin TL'ye 2k monitör önerisi

Arkadaşlar öncelikle benim elimde rtx 4070 super var ve fps oyunları oynuyorum genelde lakin illa 2k almak zorundamıyım çünkü ben 10 bin tl ye 180hz veya 240 hz monitör alabiliyorum bu konuyada açıklık getirirseniz sevinirim darboğaz olur dendiğinden işlemcim 7600x.
  2. HarbiyeliTRe

Öneri 240Hz Monitör Önerisi Verir Misiniz?

Genelde fps oyunları oynuyorum lakin yeni alacağım sistemde rtx 4070 olacak gibi nvidia destekli monitör göremedim ayrıca biraz uygun bütçeli olmasını istiyorum birde freesync destekli monitör alsam nvidia ekran kartı başlandığında bir problem olur mu?şuan aklımda bir model yok sizin önerinize...
  3. HarbiyeliTRe

Zowie XL2546K Alınır mı?

Arkadaşlar sizce 14 bin tl değer mi yoksa Dell aw2523hf 360hz modeline mi bakayim fps oyuncusuyum o yüzden iyi bir şey istiyorum yada bu fiyatlara başka alternatifler var mı?
  4. HarbiyeliTRe

Yardım 240 Hz monitör önerisi

Arkadaşlar aklımda 2 model var biri zowie xl2546k ve ViewSonic XG2431 sizce hangisini almalıyım özellikle cs go oynuyorum diğer türlü bf1-5 rust gibi oyunlar önerileriniz bekliyorum.
  5. HarbiyeliTRe

240Hz Monitör Önerisi?

Arkadaşlar genelde fps oyunları oynuyorum amd serisi monitör önerirseniz sevinirim 6000TL bütçem var en iyisi bu fiyatta nedir aklımda bir model var bu sizce nasıl?https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249qm1a-1ms-280hz-dp-hdmi-freesync-ve-g-sync-uyumlu-ips-monitor.html
  6. HarbiyeliTRe

Asus VG249QM1A vs Zowie XL2411K

Arkadaşlar monitör alacağım sizce hangisini tercih edeyim 270 Hz olduğunu biliyorum ama Zowie de ise görüntü bulanıklığını engelleme özelliği var ve ASUS'un bir yerde test videosu yok size sormak istedim sadece CS:GO oynuyorum hangisini tercih etmem daha mantıklı olur TN panellerde lag sorunu...
  7. HarbiyeliTRe

CS:GO İçin Monitör Önerisi

Arkadaşlar genelde cs oynuyorum profesyonelleşme yolunda ilermek istiyorum onun için güzel bütçeme uygun monitör istiyorum aklımda bir tane model ama ne kadar TN panel olduğundan biraz tedirginim ama Zowie olduğundan kalitesi iyidir diye düşünüyorum XL2411K ne kadar iyidir bilmiyorum bütçem 5500...
  8. HarbiyeliTRe

Çözüldü✓ Asus VG249Q Tuf alınır mı?

Arkadaşlar sizce tercih etmelimiyim ve cs go için cod warzone gibi oyunlarda nasıldır f/p mıdır ve alternatif olarak öneribileceğiniz bir monitör varmıdır.
  9. HarbiyeliTRe

3200TL CS:GO için monitör önerisi

Arkadaşlar bana cs go iyi ghosting konusunda az değer veren monitör önerminizi istiyorum bütçem budur 144hz altı olmasın f/p olarak en iyisini ve alternatif önerirseniz çok memnun olurum.
  10. HarbiyeliTRe

Samsung odyssey g3 alınır mı?

Arakdaşlar vatan bilgisayarda 165Hz modeli satılıyor 3 bin tl sizce alınır 24 inç cs go oynuyorum bütçem en fazla 3200 olur o kadar başkada olmaz bunun alternatifleri varmıdır cevaplarınızı bekliyorum.
Geri