Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Monitör oyunu otomatik 4k açıyor oyunları (g24f-2)

arkadaşlar merhaba sistem istemeyen bazı oyunları 4k açıyor age of history crash gibi oyunları ise 4k açıyor ve erkana zoom yapıyor yani ekranın %50 sini görüyorum gibi ( bu arada conquerors kurulu aoc2 de ) bunu kapatmanın yolu var mı?
  2. Ahmet Sevinç

Monitör teknik servis ile ilgili sorular?

arkadaşlar merhaba yarın nasip olursa monitörü kargoya verip teknik servise yollamayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ( üründe arıza şüphem olduğu için yolluyorum ) çünkü adamların monitör yollayacağım hakkında bilgileri yok nerden geldi la bu diyebilirler 😁 aramıştım onları onlar bana ürünün...
  3. Ahmet Sevinç

gigabyte g24f-2 iade ediyim mi?

arkadaşlar merhaba elimde g24f-2 var garip bi şekilde ekran modunu ayarlayamıyorum bu beni çıldırtıcak raddeye getirdi teknik servisi aradım ilk defa sizden böyle bi şikayet alıyoruz dediler ama ben pek beklemek istemiyorum teknik servisi sizce iade edeyim mi 4k altı daha iyisi var mıdır? çünkü...
  4. Ahmet Sevinç

Gigabyte osd nasıl kurulur

arkadaşlar merhaba kendi sitesinden support kısmından yükledim gerekli olanı , winrar otomatik olarak kendine alıp dosya açıyor ordan setup.exe diyorum ama 1152 hatası alıyorum neden oluyor bir kaç kez denedim ilk deneme kurulmuştu ama açılmamıştı o yüzden sildim şimdi hiç kurulmuyor ( monitör...
  5. Ahmet Sevinç

3200 tl monitor onerisi

Arkadaşlar merhaba 3200tl ips 144/165 hz monitör önerisi yapar mısınız bazı monitörlerde kullanıcı arayuzu var mesela fps movie modu falan var bunlar için öneriler iyi olur bütçeyi zorlayabilirsem g24 f 2 alacağım sizde önerirseniz bu paraya çok iyi olur Bu arada gamepower gamooster gibi...
  6. Ahmet Sevinç

qp bilişim'den monitör alınır mı?

arkadaşlar merhaba sorum belli monitörde bi sorun olur ölü pixel çıkar cızırtı olur gibi şeyler olursa bu satıcı bana kolaylık sağlar mı iade konusunda ve ürünleri 0 mı yolluyorlar...
  7. Ahmet Sevinç

2900tl'yi Nereye Harcamalıyım?

arkadaşlar merhaba elime 2900tl geçme ihtimali var o parayla g24f almayı düşünüyorum ancak kendime dedimki o parayı az buz biriktirip (aylık max 400tl) taksitle 6600xt de alabilirim (şu anki kartımdan memnun değilim :() şimdi arkadaşlar hangisi daha mantıklı normalde monitörü 3-4 ay sonra gpu...
  8. Ahmet Sevinç

asus VG24VQE vs VG249Q

arkadaşalar merhaba 2 monitörüde size sormak istedim kavisli mavisli pek dikkat ettiğim özellik değil zaten istedğim çoğu kriteleri karşılıyorlar kendileri bi tanesi 165 hz ve va panel diğeriyse 144hz ıps panel tek istediğim oyun oynarken veya film , video izlerken renkleri canlı bulmam ve işte...
Geri