Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Grafik Tasarım Monitörü

Arkadaşlar merhaba iyi günler. Şirkete grafik tasarım için renkleri en iyi yakın şekilde gösterecek bir monitör arıyorum. Önerileriniz var mı bütçe 25K aşağıda olabilir.
  2. Beşiktaşlı Reyna

Monitör önerir misiniz ?

FPS oyunları oynamak için 1080p 240hz 0.5 veya 1 ms monitör önerir misiniz ?
  3. Beşiktaşlı Reyna

Bu monitör 2.el alınır mı ?

Asus rog swift pg258 240 hz alıcam 2. el olarak 5000 TL diyor fiyata sizce alınır mı ?
  4. Beşiktaşlı Reyna

Grafik tasarım için monitör

Arkadaşlar merhaba grafik tasarım işi yapıyorum renkleri hemen hemen aynı renk almak istiyor monitörden fakat fazla bütçem yok. 24 inç bir monitör önerir misiniz ? Bütçe max 4 bin TL
  5. Beşiktaşlı Reyna

144, 165 Hz Ve 0.5, 1 Ms Monitör Önerisi?

Arkadaşlar merhaba yeni monitör alıcam da başlıkta yazan özellikleri karşılayan bütçe 3.500-4500 arası bir IPS monitör önerir misiniz ?
  6. Beşiktaşlı Reyna

Monitör 1ms vermiyor

Arkadaşlar merhaba, Gigabyte g27qc model monitörüm var 1 ms fakat 2.6 veya 3.4 civarında ms veriyor. Nedeni nedir?
  7. Beşiktaşlı Reyna

Monitör ayarım nasıl olmalı?

Arkadaşlar genelde FPS oyunları oynuyorum arada bir hikaye oyunları. Monitör ayarım nasıl olmalı? FPS oyunu oynadığım için Freesync açmalı mıyım açmamalımıyım? Nasıl ayarlar yapmalıyım? Monitör Gigabyte g27qc
  8. Beşiktaşlı Reyna

Çözüldü✓ (ÇÖZÜLDÜ) 165 Hz yapamıyorum yardım

Arkadaşlar monitör aldım Gigabyte G27qc 165 Hz destekliyor fakat ayarlarda 165 Hz yapamıyorum Driverlar güncel DP kablosu ile bağlı. sorun sizce nedir ?
  9. Beşiktaşlı Reyna

Öneri Yeni sistem monitör önerisi

Arkadaşlar, sistem alıcam ekran akrtı 6650 xt olacak fakat monitör düşünüyorum önceliğim 2 k fakat bütçe 4.000 TL bu fiyata 144 hz veya üstü bulabilir miyim ? Pivot özelliği olacak 1080P de önerebilirsiniz. 4.000 TL den daha azda olabilir pivot özelliği olan bir monitör istiyorum. Önerilerinizi...
Top Bottom