Arama sonuçları: *

1. E

2K 200Hz + Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum 200 Hz üstü monitör önerisi istiyorum. Ekran kartım 4080 bu sebepten ötürü 4K 144Hz mi daha mantıklı olur 2K 200 veya 200Hz üstü monitör mü yani bütçem aslında 10K falan
  2. E

RTX 4080 Monitör Önerisi

Merhaba bundan 4 gün önce aldığım MSI G281UV monitörüm de sorunlar yaşadım ve bana çok yardımcı oldular iade talebinde bulundum ve bugün yarın iade alacaklar. Aldığım monitör 4K 60 FPS bir monitördü IPS olması gerçekten iyiydi renkleri çok güzel gösteriyor ve canlıydı bundan sonra alacağım...
  3. E

Monitör de yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar 4K monitör alacağım bütçem 8K hoşuma giden monitör MSI G281UV Hdr özeliği var ancak monitörün DisplayPort çıkışı 1.2 ve bazı arkadaşlarımız bu çıkışla Hdr özelliğini kullanamazsın diyorlar ama forumlarda okuduğum kadarıyla bu şekilde olup ta hdr özelliğini kullanan kişiler var yani...
  4. E

4K da Hangisi Daha İyi ?

Merhaba arkadaşlar 4K 60 Hz monitor ihtiyaçım var bu iki monitör arasında kaldım sizin öneriniz hangisi https://www.epey.com/monitor/karsilastir/859136-862539/msi-g281uv_lg-27up550p-w/
Top Bottom