Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

Hdr nedir faydasi varmi

Merhaba hdr nedir faydasi varmidir.
  2. Ellie Williams

Hz farki büyük ölçüdemi

Merhaba 60 hz ekran kullaniyorum csgo da awp zoom açikken kapinin baya sol tarafina tutuyorum anca vurabiliyorum başka birisini izledimmi cross unu kapinin hizasinda tutup rahat vuruyo bu hz farkimidir
  3. Ellie Williams

Monitörümü Duvara Sabitleyebilir miyim?

Merhaba ben @Vesemir hocamin yardimiyla alttaki monitör ü almaya karar verdim internette görduğum kadariyla duvara yada masanin tahtasina sabitlenen monitörler hoşuma gitti bu monitörle yapabilirmiyim yada ona göre bir monitörmü almam lazim ve bunu yaparsam eksi yönleri olurmu...
  4. Ellie Williams

Monitör önerisi yapabilirmisiniz

144 hz 1 ms ips panel mümkünse pivot ama şart değil g sync açabiliceğim ve ölü piksel garantisi iyi olan bir monitör önerebilir misiniz? 2k bütçe var ama daha düsük olursa güzel olur
  5. Ellie Williams

Aoc 24g2u vs acer Xv240ypbmiiprx

Bu iki monitör arasinda kaldim biri 144 hz biri 165 hz sizce hangisini almaliyim https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/...
  6. Ellie Williams

Monitör önerisi ve bilgilendirme

İlk defa monitör alicam ama kafami kariştiran çok konu var ilk olarak yüksek grafikli oyunlar oynamayi düşünüyorum arada bide rainbow bf1 atarim fln diyorum birde ps4 alicam genellikle televizyondan oyniyacak olsamda monitördende oynarim arada diyorum tn ve ips arasinda çok kararsizim 144 hz bir...
Top Bottom