Arama sonuçları: *

1. Marginale

Onvo OV32MNT301GQ 32'' Fast IPS 180 Hz 1ms QHD bilgisi olan var mı?

Rica ediyorum ürün hakkında bilgisi olmayan direkt markaya bakıp kendince yorum yapmasın. Evet genelde bu firma hem fiyat hem kalite olarak düşük seviye ürünler üretiyor ama belki bunu kullanmış kalitesini vs bilen biri vardır diye soruyorum. Bilen eden var mıdır? HDR özelliği dışında tüm...
  2. Marginale

Yok mudur düzgün curved monitör?

VA panel olduğu için herkes gömüyor farkındayım. Ama kavislide hoşuma gidiyor. 32-34 İNÇ FP curved monitör öneriniz var mı? Bütçe belli bi rakam değil ama en fp benim için en iyisi olur.
  3. Marginale

27 İNÇ 2K IPS MONİTÖR ÖNERİSİ

Şu an G24F-2 var onu satıp 27 inç geçeceğim. Dediğim standartlarda ürün önerisi var mıdır?
  4. Marginale

10K 32-34 inç alınabilinecek en iyi monitör nedir?

Arkadaşlar öyle deli dehşet HZ ihtiyacım yok çünkü artık oyunlara girsemde zevkine giriyorum rank kasma derdim vs yok. Şu an G24F-2 var onu elden çıkarıp geçeceğim. Dediğim boyutlarda IPS veya ölü bölgesi olmayan VA curved monitör öneriniz var mıdır?
  5. Marginale

Bu monitöre alternatif önerebilecek var mı?

Öncelikle şu an g24f-2 kullanıyorum. Aslında yeterli ama artık çok hz olsun vs kafasında değilim. Ara sıra oyun oynar, film vs izlerim. Yani deli dehşet hz olsun istemiyorum. Geniş ekran olması yeterli. 34 inç curved var ama çoğu va panel. IPS veya kaliteli bi VA curved 34 inç bu üründen daha fp...
  6. Marginale

Sadece mavi renkte olan ölü pixel sorun olur mu ?

Arkadaşlar İtopya'dan aldım G24F-2 zaten yollasan almazlar 3-4 pixel olmadan falan yazan arkadaşlar olmuş . Benim için de sorun değil açıkçası uğraşmak istemiyorum sorun olur mu sizce sadece mavi de oluşuyor .
  7. Marginale

2000-2500 TL bütçe ile alınıla bilinilecek en iyi Ips monitör

Arkadaşlar bu bütçe ile en f/p monitör nedir acaba ?
  8. Marginale

3000-3500 TL Bütçe ile alına bilinecek en f/p monitör .

Arkadaşlar bu fiyata hepsiburada üzerinden ala bileceğim en mantıklı monitör nedir ? Taksit sayısı genelde hepsiburada'da çok olduğu için ordan almayı düşünüyorum .
  9. Marginale

Forza5 belirsiz oyun cizgileri

Arkadaşlar forza 5 te gördüğünüz gibi oyun hatları böyle oluyor. Kenar yumuşatma vs açık neden böyle oluyor?
Top Bottom