Arama sonuçları: *

1. mortah

Yardım Laptobu çift ekran yaptım ama sorunlarım var

Laptobumun yanına bir tane daha monitör ekledim, kablolamalarını da yaptım gorüntü alıyorum. Lakin iki tane sorunum var; 1- Bir oyun açtığımda oyun laptopta açılıyor harici monitorde nasıl açarım? 2- Oyunu oynarken yan ekrana geçiyorum herhangi bir şey yaptığımda yan ekranda, ana ekranda...
  2. mortah

Monitörlerde bu aralar neden bu kadar indirim var?

Korona virüş yavas yavaş bitiyor ama işlemci üreticileri silikon ekran kartı ve ram üreticileri çip sıkıntısı yaşadığından fiyatlar baya artti ama tam tersine sürekli indirimde güzel monitörler var mesela bugünkü samsung odysey bunun sebebi neden bilen var mı? (Son kullanıcılar mutlu ama bu...
  3. mortah

Çözüldü✓ Monitör pane kaliteleri sıralaması nasıldır?

Arkadaşla tartıştık az önce. Tn ips ve birkaç tane daha panel tipi var sanırsam bunları sıralayabilir misiniz? En iyi den en kötüye
  4. mortah

Çözüldü✓ Monitörüm görüntü vermiyor

Cru isimli programdan monitörüme 1366x768 cözünüelük ve 72hz tazeleme hizı ekledim yeniden başlattım göruntü ayarlarından çözünürlüğü düşürdüm sorun olmadı sonra tazeleme hizını 72ye çıkarınca gorüntü vermemeye başladı şu an pc açık olsa bile gorüntü yok yardım edebilir misiniz? Lütfennnn!!!!
  5. mortah

Bu bilgi ne ise yarıyor

Pazartesi yeni monitöre geçeceğim ve bilgilerinde şöyle bişey yazıyor bu ne anlama geliyo ben bunu 60 hz den 75 hzye geçirebilir miyim? (Model: philips 192e) Tarama Frekansı: 30 - 83 kHz (H) / 56 -75 Hz (V)
Top Bottom