Merhaba arkadaşlar. Monitörümü ilk aldığımda ölü piksel çıkmıştı iade ettim ve yenisini aldım. Bu sefer sağ tarafta ufaktan -sabah.öğle saatlerinde gözükmüyor bile- bir ışık sızması var. Sizce monitörü iade etmeli miyim ? İnternette araştırdığımda monitörlerde genelde bu sıkıntı oluyormuş. Sizce...
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim monitörü aldım. Geldiği gibi ölü piksel testine soktum. Şansıma ekranın biraz sağ aşağısında ölü piksel çıktı. Hepsiburada ya iade/değişim talebi yaptım. Ama açılmış ürünün iade/değişimini yapamayız diyorlar. Ne yapabilirim ?
Merhaba arkadaşlar. Bugün monitör alacağım. Vizyon Bilgisayar sitesini ilk defa duydum ama burada diğerlerinden daha ucuz. Sizce bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Monitör: https://www.vizyonbilgisayar.com/product-viz-asus-24-vg24vq-led-curved-monitor-siyah-1ms
Arkadaşlar monitör alacağım için sitelere bakıyordum. Asus Tuf Gaming VG24VQ monitörü alıcaktım. Bir sitenin canlı desteğine ölü piksel garantisi var mı diye sorduğumda 5 ve üzerinde garanti verebiliyoruz dediler. 1 ölü piksel olursa değişim yapar mısınız diye sorduğumda Asus bu hakkı tanımıyor...
Merhaba arkadaşlar. Monitör alacağım ama bu ikisi arasında kaldım. Curved alırsam CS:GO tarzı oyunlarda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. Ama Flat olana baktığımda ise ips ve 250 cd değere sahip olması biraz kafamı karıştırdı sizce hangisini tercih etmeliyim. Curved olursa CS:GO'da herhangi bir...
Merhaba arkadaşlar. 240hz monitör alacağım. Bu monitörü buldum. Ama pivot özelliği yok yanında Dark VM14 ayağını alırsam sizce nasıl olur ?
Monitör:
https://www.hepsiburada.com/acer-kg251qdbmiipx-25-240hz-1ms-hdmi-display-full-hd-freesync-monitor-p-HBV00000IH0N7
Ayak...
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda monitör alacağım için araştırmalar yapıyordum. Daha önceden bu monitörü görüp beğenmiştim. Abdullah abi izleyince kafama daha da yattı. Size sorum şu sizce bu monitörü alırsam Curved olduğu için CS:GO'da sorun yaşar mıyım ?
Merhaba arkadaşlar yeni bir monitör alacağım. Araştırdığımda ise bu monitörü buldum. 240 Hz ve ucuz olması ilgimi çekti. Sizce bu ürün alınır mı ? (Oynadığım oyunlar: CS:GO, PUBG, The Witcher 3 vb.)
Monitör...
Merhaba arkadaşlar ben oyuncu monitörü alıcağım Sizce Curved monitör mü alayım yoksa normal düz monitör mü ? (Oynadığım oyunlar: CS:GO, PUBG, GTA V, Witcher 3, Just Cause vb.)
Ben bunları düşünüyorum...