Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

4:3 monitör önerisi..

Eczanede kullanılacak monitör arıyoruz ama internette bulamadık. 16:9 olmaz 4:3 lazım. 18.5 inç vs olabilir. zaten pek bir seçenek yok gibi Kesinlikle HDMI girişi olması lazım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bütçe kısıtlı değil
  2. selamlargençler

Ghostscreen azaltma ??

Monitörümde biraz ghostscreen var. Düne kadar yaptığım birkaç ayarla en aza indirmiştim ama bugün ne olduysa biraz arttı gibi. Rahatsız etmeye başladı. Belki kardeşim ayarlarıyla oynamıştır böyle bir ihtimal var. En aza indirmek için hangi ayarları yapabilirim? Atıyorum Kontrastı düşür trace fee...
  3. selamlargençler

Siyah renklerde kayma

2 gündür monitörde bir şey dikkatimi çekti. Koyu renkler ekranda hereket ederken renk biraz arkada iz bırakıyor. Gözümüzün normal algılama kapasitesiyle mi alakalı yoksa monitörde sıkıntı mı var çözemedim. Oyun oynarken de bazen dikkatimi çekiyor ve beni sinir ediyor. Monitör şu: 24 ASUS VG24VQ...
  4. selamlargençler

MONİTÖRÜN PARLAKLIĞI ÇOK FAZLA

Selamlar. ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ model monitör kullanıyorum. Sabahları parlaklık yüzde 30 civarı kullanıyorum ama akşamları yuzde 0 a kadar indirmeme rağmen parlaklık çok fazla geliyor. Nasıl bir çözüm izlenmeli?
Top Bottom