Arama sonuçları: *

1. F

Monitör göz kırpma sorunu

gamepower gpr24c1ms144 monitörünü kullanıyorum ilk zamanlar tek tük göz kırpıyordu rahatsız etmiyordu bu aralar video izlerken internette takılırken çok fazla yapmaya başladı bu sorunun bir çözümü varmıdır ya da ilerde kalıcı bişey olur mu 1629192167 upupup
  2. F

monitör göz kırpma sorunu

gamepower gpr24c1ms144 monitörünü kullanıyorum 2. el aldım fakat 1.5 yıl garantisi var. monitörde yeni keşfettiğim 1 milisaniyelik bile olmayan sol tarafta göz kırpma sorunu var. garantiye yollasam yardımcı olur mu? ya da ilerde bir sorun çıkarmaya başlar mı ? kalıcı iz bırakır mı ?
  3. F

gamepower gpr24c1ms144 göz kırpma

arkadaşlar yeni aldım ama internette dolaşırken göz kırpma sorunu oluyor sol bölgenin bazı bir kısmında fazla rahatsız etmiyor. oyunlarda bir sorunum yok. bu göz kırpma ileride sorun çıkarır mı kalıcı bir iz kalır mı bunları merak ediyorum cevaplarsanız cok sevinirim. Monitör: gamepower...
  4. F

monitör 30 dakikada bir göz kırpıyor !

gamepower gpr24c1ms144 monitörünü kullanıyorum 2. el aldım fakat 1.5 yıl garantisi var. monitörde yeni keşfettiğim 1 milisaniyelik bile olmayan sol tarafta göz kırpma sorunu var. garantiye yollasam yardımcı olur mu?
Geri