Arama sonuçları: *

1. yucexzzers

Yardım 3lü monitör yaparken ekran bağlantı hatası ?

Arkadaşlar elimde 3 monitör var samsung odyssey g8-viewsonic pro 3-asus vg27vq Bunları yanyana koyup fifa oynayacaktım asus hariç 2 monitörle yapıyordum ama ekranın tam ortasında oyun oynandığı için sorun çıkartıyordu. Üçünü birleştirdim surround yapılandırmasında ekran bağlantı hatası aldım bir...
  2. yucexzzers

Yardım G8 OLED MONİTÖRE NE AYAR LAZIM

Selamlar arkadaşlar bu ürünü aldım ama renk ayarlarının ne olması ya da panel bakımı pixel yenilenmesi hakkında bir bilgim yok bu ayarların ne olması gerekiyor ?
  3. yucexzzers

Yardım Cs2 için acil monitör 360hz

Bütçe 22.000 civarı Selamlar %95 cs2 oynuyorum yeni işlemci aldım 5700x3d rtx 4060ti 8gb b450 tomahawk max 16gb 3200mhz ddr4 360hz monitör istiyorum bu nasıl sizce acil lazım...
  4. yucexzzers

Yardım Monitörüm akakçede 17bin tl. Kaça satabilirim ?

Arkadaşlar yeni monitör aldığım için eskisini satmak istiyorum ama fiyatlandırmayı anlamadım herkeste stok var ama minimum 17bin tl kaça satabilirim asus vg27vq 165hz 1ms 27inç curved...
  5. yucexzzers

Aldığım monitörün özellikleri ne işe yarıyor ?

Arkadaşlar selamlar yeni monitör aldım viewsonic vx2758a-2k-pro ama bazı özelliklerini anlamadım mesela 1ms özelliğini açınca parlaklık inanılmaz düşüyor cs bile oynayamıyorum diğer özellikler ne işe yarıyor acaba ?
  6. yucexzzers

Yardım Sadece trendyolda 2K 27inç kavisli monitör önerisi

Selamlar arkadaşlar sadece trendyol olmak şartıyla 2K curved 1 ya da 0.5ms hz olarak da min. 180hz önerebileceğiniz monitör var mıdır genellikle fps oyunları oynanacak Dediğim gibi sadece trendyol olması gerekiyor Bütçe 13-14bin tl
  7. yucexzzers

Yardım 2k kavisli min. 165hz 27 inç monitör önerisi ?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 27 inç min. 165hz 2k kavisli monitör arıyorum bütçe 8-10k arası fps ve hikaye oyunları için alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
  8. yucexzzers

Hangi monitörü almalıyım ?

beyler gamebooster 27inç 165hz 1080p 1ms ( https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-277gcf-27-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-monitor-p-hbv00000r7ki6 ) monitörünü almayı düşünüyordum da şimdi de bi arkadaşım Asus VG27VQ modelini önerdi biraz daha pahalı ama mağazalarda belki...
  9. yucexzzers

Yardım 27inç 1080pde pixeller gözle görülür ve rahatsızlık verir mi ?

beyler gameboosterın 165hz pivot özellikli 1080p 1 ms 27inç monitörünü almayı düşünüyorum şu anda 2300tl civarlarında ama bazıları 27inçte pikseller gözle görülür diyorlar bazıları da çok iyi diyor trendyoldan almayı düşünüyorum ama ölü pixelde iade yaparlar mı bilmiyorum abdullah abi garantisi...
Geri