Arama sonuçları: *

1. victreX

Yardım Monitör Hertz'ini Ayarlama

Arkadaşlar yeni bir monitör aldım ve ayarlarını yaptım sadece Hz ayarı kaldı. Hertz ayarını değiştirmek isteyince böyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım?
  2. victreX

Yardım 165 Hz monitör için HDMI kablosu seçimi

Merhabalar, 165 Hz 1080p monitör aldım ve içinden sadece DP kablosu çıktı. Monitörü dizüstü bilgisayarıma bağlayıp kullanacağım ve dizüstü bilgisayarımda sadece HDMI 2.1 girişi bulunmakta. 165 Hz sağlıklı bir şekilde alabilmek için bu kabloyu alsam yeterli olur mu? Aşağıdaki fotoğrafa bakarsak...
  3. victreX

2500 TL Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum. Aklımda birçok soru var. Curved mi flat mı almalıyım? 24 inç mi almalıyım yoksa 27 inç mi? Genelde Valorant, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum. Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum. Şu an HP Pavilion Gaming Notebook kullanıyorum. Monitörü...
  4. victreX

Öneri 2700 TL Monitör Tavsiyesi

Öncelikle merhaba, 2700 TL bütçem var monitör için. Genelde Valorant vb. FPS oyunları oynuyorum. Arada film de izlemeyi düşünüyorum. Zaten FPS oyunları için yüksek Hertz ve ms gerekli. Ekran kartım NVIDIA olduğundan G-Sync özelliği olursa iyi olur. Biraz da renkleri canlı göstersin istiyorum...
Top Bottom