Arama sonuçları: *

1. H

Hdm İle 60 Hz Alıyorum Yardım

Evimde kullanmadığım Acer Nitro RG271 165Hz monitörü işyerimde kullanmak istedim monitörü takınca ilk başta 75hz verdi sonrasında 60hz oldu dahada düzelmedi. Ekran kartı AMD Radeon™ R5 220 İşlemci Amd Ryzen 5 1600 Six-Core Ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen yardımcı olun?
  2. H

Yardım MSI G274QPF E2 27" Monitör Aldım. N11 Gpn Teknolojiden!

Monitörü aldım çok güzel çok beğendim renkleri olsun çok canlı beni çok memnun etti. Fakat Ekranda 2 tane ölü pixel çıktı, biri neredeyse hiç belli olmuyor. Diğeri ise dikkatli bakınca belli ediyor kendini özellikle ekran siyahsa. Neyse beni Point Servisine yönlendirdi, aradığımda 3 ölü pixel ve...
  3. H

Bu İki Monitörden Hangisini Almalıyım?

Çok kararsız kaldım her ikisninde artıları eksileri var. Kullan arkadaşlar yardımcı oluar musunu? Sipariş verecemde https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpf-e2-27-1-ms-wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608254666.html...
  4. H

Outlet MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 7.460,14 TL

Arkadaşlar fiyatı gayet uygun geldi banada outlet olması kafamı karıştırdı. Bu Outlet ürün alınır mı? [H3...
Geri